Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 отговора за лесно преживяване на раздяла

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато връзката ти е приключила, си задай тези седем прости въпроса преди да започнеш нова. Ще са ти от полза!

7 отговора за лесно преживяване на раздяла

Каква е моята вина за това да не ни се получи?

Не е важно дали той е срещнал друга жена, или твоите чувства са охладнели. Взаимоотношенията са винаги нож с две остриета. Най-лесното е да обвиниш партньора си за всичко. Но това често говори за проблема, че просто се страхуваш да признаеш, че също имаш вина. За да създадете семейство са нужни усилията и на двамата партньори, а и за да се разделите завинаги, също и двете страни трябва да се постараят.

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Какво мога да правя по различен начин в следващата ми връзка?

След като си направиш изводи, е време да действаш. Човек, който не е в състояние да отговаря за собствените си недостатъци, без съмнение отново ще настъпи същото гребло. Помисли за това, за което бившият ти те е критикувал, или за това, което не му е достигало във връзката ви.

Била ли съм реалистична в очакванията си?

Трябва не само да определиш какво искаш от партньора си, но и да умееш да го обясниш съвсем конкретно. Взаимоотношенията често приключват, защото всеки има определени фантазии, които е невъзможно да се сбъднат по една или по друга причина. Нужно е да да престанеш да жертваш желаното за действителното.

Бих ли излязла със себе си?

Погледни се отстрани! Като знаеш коя си и като ясно си представяш добрите и лошите си страни, опитай честно да отговориш на въпроса. А ако в този случаи все пак се появяват съмнения, направи всичко възможно да ги премахнеш преди да започнеш нова връзка.

Какъв е бил той в действителност?

А сега идва моментът да анализираш бившия си както трябва. Да, отчасти можеш да имаш вина за раздялата – но във всеки случай и той също! Остави всички чувства настрана и бъди обективна. Дай оценка на постъпките му и не му търси оправдания. Състави си стоп-списък на качествата, които не искаш бъдещият ти партньор да притежава.

20 типа мъже, които заслужават вниманието ти!

Намерихме за теб цели 20 типа мъже, които могат да намерят място в живота ти. Лесна работа е... стига да имаш късмет да ги срещнеш в реалния живот!

"Е, между кого да избираш? Няма между кого!" - оплакват се понякога претенциозните мацки...
"Е, между кого да избираш? Няма между кого!" - оплакват се понякога претенциозните мацки...

Имам ли психологически бариери?

Обикновено някои бариери или убеждения те отдалечават от пълноценната връзка. Какво те е накарало да излизаш с човека, който те е наранил? Направи си изводи и разпредели приоритетите както трябва, за да намериш правилния човек, на когото можеш да се довериш.

Какви са плановете ми за собственото ми бъдеще?

Използвай паузата между връзките, за да разбереш какво искаш от живота. Може би е дошло времето да промениш нещо? Изведнъж си се почувствала изморена от работа и имаш нужда от повече време вечер? Живей в хармония със себе си и запомни простия факт: ако ти не започнеш да се обичаш, никой няма да те заобича.


Виж ощеНово в Cosmo