Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

19 признака, че си кралица на безпорядъка

 

Оценка: (0/5)

 
 

Складираш абсолютно всичко, не се знае кога може да ти потрябва!

19 признака, че си кралица на безпорядъка

1. Не си обезпокоена от възможността да има някой под леглото ти, защото знаеш, че там няма абсолютно никакво свободно пространство! Там е пълно с кутии от обувки пълни със стари списания, дрехи, които не използваш и всякакви странни неща.

Горчивата истина зад Инстаграм снимките

2. В гардероба си държиш дрехи "за всеки случай", които със сигурност никога няма да облечеш. "Не, не съм обличала тази карирана риза през последните 3 години, но какво ще стане, ако някога ми се наложи да отида на уестърн парти?"

►►►ВИЖ ТУК: 7 типа дрехи, от които да се отървеш веднага!

3. Срам те е да си признаеш колко пари си изхарчила за кутии за съранение. Защото организираната бъркотия е по-добра от неорганизираната, нали?

4. Страх те е да си помислиш колко дълго нещата под бюрото ти в офиса са били там. От стари календари, най-неудобните, но сладки обувки (с които не си успяла да се прибереш до вкъщи) и всякакви неизползваеми предмети. Мишките вероятно ги обичат.

►►►ВИЖ ТУК: 15 признака, че е време да разчистиш бюрото си!

5. Съхраняваш всяка хартиена торбичка и плик за многократна употреба, като най-вероятно ги слагаш в най-големия от тях и заемат поне един рафт в гардероба ти.

6. Нямаш никакъв проблем с това да купуваш нови неща, въпреки факта, че най-вероятно вече имаш поне 3 такива някъде вкъщи.

7. Всеки път, когато се опиташ да разчистиш, откриваш нещо в някоя от твоите 23 кутии от обувки и се разсейваш в продължение на часове.

8. Ти си маниячка на безплатните неща, въпреки, че се срамуваш да си го признаеш. Чекмеджето ти е пълно с шапки за баня, шампоанчета и други принадлежности от хотелите, които си посещавала. Дори клечки за уши.

9. Все още имаш зарядни устройства за телефоните, които не притежаваш вече. Какво пък, може някой ден отново да имаш Nokia...

10. Чантата ти е пълна с билети с изтекъл срок, касови бележки и разписки, които не ти трябват и всякакви малки листчета. И твоята колекция расте с всеки изминал ден.

11. Имаш навика да складираш неща, вместо да ги хвърлиш, защото не знаеш кога може да ти потрябват. 

19 признака, че си кралица на безпорядъка

12. Никога, никога, никога не изхвърляш билети от фестивали, концерти и събития, на които си била!

13. Може би щеше да изхвърлиш тези обувки с дупките, ако не се беше сетила, че ще ти свършат работя някой ден в начинанията ти в градинарството.

Корекция: ако някога решиш да се занимаваш с градинарство.

14. Стаята ти може да изглежда разхвърляна за нетренирано око, но всъщност ти си имаш система за всичко в нея.

10 неща, които незабавно трябва да махнеш от спалнята си

15. Ако всичките ти перспективи в кариерата са неуспешни, някой ден може да поставиш началото на изключително успешен онлайн бизнес и да направиш много пари, като разпродадеш нещата, които имаш в апартамента си. 

16. Всеки пък, когато някой спомене, че се нуждае от нещо, ти казваш, че го имаш "някъде". Но къде точно е това "някъде", не си сигурна...

17. Може да направиш колекция от единични обици, чорапи, обувки и други неща, които по принциш би трябвало да са чифт. Просто не знаеш къде е другата част.


Виж ощеНово в Cosmo