Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

15 неща, заради които ОБОЖАВАШ есента

 

Оценка: (0/5)

 
 

Зимата? Понякога може да бъде крайно досада. Но есента... Нищо не може да се сравни с красотата и уюта на този вълшебен сезон!

15 неща, заради които ОБОЖАВАШ есента

За нас тя е неоспорим победител сред четирите годишни времена! „Какво пък й е хубавото, все е мрачно, студено и дъждовно“, мърмориш ти. Позволи ни да ти разкрием богатствата на есента с нейните цветове, ухание и мек, кашмирен допир.

Пъстроцветни листа!

15 неща, заради които ОБОЖАВАШ есента

Ако имаше филтър, които обагряше дърветата в подобни цветове през цялата година, света щеше да ни се харесва много повече. Абсолютен „like”.

Горещ шоколад на корем!

15 неща, заради които ОБОЖАВАШ есента

Студено е, имаш извинение да си приготвяш всяка вечер калоричната, но божествена напитка. И да не забравиш да разтопиш вътре няколко бонбона маршмелоус! М-м-м!

Огромни шалове!

15 неща, заради които ОБОЖАВАШ есента

Миналата седмица, точно когато удари студения фронт в България, в Cosmo се подсетихме за Лени Кравиц (който ще изнася концерт през май у нас, йей!) и неговия грамадански шал. Кажи ни искрено – колко точно се нуждаеш от него. От шала, не от Лени.

Виж и останалите причини да се влюбваш в есента отново и отново в галерията долу:

Дребни детайли, заради които сме влюбени в есента


Виж ощеНово в Cosmo