Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За какво харчат пари на Св. Валентин неверните мъже

 

Оценка: (0/5)

 
 

Неверните мъже глезят своите любовници, но се скъпят за съпругите си, когато купуват подаръци за Свети Валентин, показва британско допитване.

За какво харчат  пари на Св. Валентин неверните мъже

То разкрива, че мнозинството мъже ще похарчат между 50 и 100 паунда за подарък за съпругата си за Свети Валентин и цели 200-300 паунда, т.е. над два пъти повече, за подарък за любовницата си.

32 идеи за Свети Валентински маникюриВидът на подаръците също е различен, като любовниците получат повече скъпи и романтични армагани, докато съпругите в повечето случаи се задоволяват с практични подаръци.

Изследването сред 3256 изневеряващи съпрузи във Великобритания било поръчано от сайта за запознанства Ashleymadison.com. То разкрива също най-популярните подаръци за съпругите и любовниците, като 25 на сто от мъжете купуват диаманти за любовницата си (спрямо 10% за съпругите), а 20 на сто подаряват бельо на незаконната си партньорка (спрямо 8% за съпругата).

Съпругите получават със 17,5% повече технологични предмети като стереоуредби и DVD плейъри. Но романтиката не е напълно заличена - може би заради вината, която изневеряващите мъже изпитват, те купуват с 12,5% повече шоколади и цветя за съпругите, отколкото за любовниците си.

Омъжените жени не бива да се безпокоят, че ще изгубят съпруга си за сметка на друга жена на 14-ти февруари, тъй като неверните съпрузи обикновено отбелязват празника на влюбените на 13-ти февруари, наречен от сайта "Деня на любовницата". 71,2% от изневеряващите мъже заявили, че ще се видят с любовницата си, за да прекарат скришни романтични моменти с нея именно в деня преди Свети Валентин. Най-популярното място за изневери са хотелите, а 50% от мъжете използвали като извинение работата до късно.

Изневеряващите жени, които също участвали в допитването, заявили, че ще бъдат по-щедри към съпруга, отколкото към любовника си. Мнозинството неверни дами посочили, че смятат да похарчат под 50 паунда за подаръци за любовника си и 200-300 паунда за съпруга си.


Виж ощеНово в Cosmo