Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Валентинско меню

Cosmo team
 

Оценка: (0/5)

 
Валентинско меню
Валентинско меню © Shutterstock

Какъв по-подходящ момент да преоткриеш удоволствието с всички свои сетива от деня на влюбените?

Наистина съществуват апетитни вкусотии, които предизвикват желанията и похотливостта ти и такива, които са напълно в състояние да развалят веселбата.

Няма причина да се лъжем – разбира се, че не съществуват чудотворни елексири – без да взимаме предвид мнението на маг-някоя-си.

Но определени хранителни продукти биха могли да ти подействат и да окажат поне малко съдействие на сексуалността ти...


Шоколадът и кафето отварят апетита
И двата продукта са с възбуждащ ефект и когато ги консумираш, тялото ти отделя ендорфин, хормона на щастието. От друга страна, те са източник на удоволствие сами по себе си, а вкусните удоволствия пораждат други удоволствия...

За да се развеселиш, пий вино
Виното носи супер приятна еуфория. Веселото настроение, което провокира, определено премахва част от задръжките ти, но консумацията трябва да бъде с мярка, защото ако прекалиш, най-вероятната компания за вечерта, която ще предпочетеш, е възглавницата ти.

Подправките разгорещяват
Тяхното благоприятно въздействие е затоплянето на организма ти, но силата им на афродизиак не е доказана. Репутацията им без съмнение идва от факта, че когато ти е топло, най-бързо се разсъбличаш...

Джинджифилът е ориенталската виагра
Джинджифилът има съдоразширяващи свойства и затова по традиция го препоръчват за улесняване на кръвообращението. Въпреки това недей да приготвяш за гаджето си салати с чист джинджифил, защото най-вероятно ще го повалиш на легло със зверски стомашни болки.

Женшенът и морските дарове са източници на любов и дълголетие
Олигоелементите, които се съдържат в тях са забележителни! Ето защо толкова често ги препоръчват за тонус.

Трюфелите и ванилията, твоят екзотичен парфюм
Ароматът играе съществена роля за възбудата ти и събужда и останалите ти сетива. Трюфелът има мускатова миризма, която е супер мъжествена, а ванилията има топъл аромат. Заедно се съчетават по уникален начин с аромата на кожата ти и главозамайващите целувки.


Виж ощеНово в Cosmo