Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят най-романтичен Свети Валентин

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Всяко момиче заслужава да прекара поне един незабравим Свети Валентин. И колкото и да отрича, всяка една от нас си мечтае за това. Ето  какви са най-романтичните преживявания на едни от най-обичаните читателки на Cosmo.

Твоят най-романтичен Свети Валентин
„Миналата година за Свети Валентин заведох приятеля си в спа хотел във Велинград. Тогава 14-и се падаше в събота и беше прекрасният начин за прекарване на уикенда. Почти всичко в стаята беше обсипано с листенца от червени рози и украсено с ароматни свещи. Беше много красиво. На масата ни чакаше бутилка охладено шампанско, шоколадови бонбони и звучеше любимата ни балада (от персонала внесоха мини уредбата ми в стаята, непосредствено преди да се настаним). От погледа на милото тогава разбрах, че трудът, който бях хвърлила, си е струвал. Определено успях да го изненадам и да си прекараме добре“.
Поли, 19

„Миналият 14-и февруари гаджето ми Живко, с когото сме заедно от година и половина, ме покани на вечеря у тях. Аз много се изненадах, защото той изобщо не може да готви и се учудих каква ще е тази вечеря. Той, обаче, милият, се беше постарал собственоръчно да ми приготви вечеря на свещи с първо, второ и трето. При това се беше справил доста успешно. Беше прекарал целия ден над печката, но след това му дадох да разбере, че усилието си е струвало. А, и от тогава насам, все той готви.
Искам да уточня, че за мен няма значение какво правиш на този ден, а как и с кого. Когато обичаш човека до себе си, и една разходка навън в студа може да бъде романтична...“.
Мила, 20

„С Максим сме заедно от 10 години и вече сме женени. Имали сме разни караници, нещо нормално за всяка двойка, но и много романтични моменти. Първата изненада за 14-и февруари, която никога няма да забравя, ми направи още, докато бяхме гаджета отскоро. Нямахме пари да ходим никъде, а навън беше ужасно студено. Максим ме взе от нас и не носеше нищо. Аз много се учудих и дори се ядосах. След това отидохме в една градинка и той извади от храстите една неразцъфнала роза като символ на началото на нашата любов. После извади от храстите бутилка червено вино. Следващата ми любима изненада беше резервация в един хотел в Бояна. Имах огромен букет с рози и парфюм, a ресторантът беше запазен само за нас двамата – само ние, маса до камината, без никой друг наоколо. Масата пък беше украсена със сърчица. Другото ми любимо валентинско преживяване беше вече, след като се оженихме. Сутринта се събудих преди него и на огледалото в банята пишеше с паста за зъби: „Обичам те!“. На тоалетната хартия също. В хладилника до сока „Обичам те!“. А на масата имаше подарък. На външната врата пък беше написано „Обичам те повече!“. 
Мила, 27

Твоят най-романтичен Свети Валентин
Твоят най-романтичен Свети Валентин © Shutterstock
„Аз и моят приятел Калоян сме заедно от 4 години и 4 месеца и той не си пада много по романтичните жестове. За първия ни Свети Валентин обаче ме покани на вечеря на свещи у тях. Беше много сладко, защото беше купил храна от кварталния китайски ресторант и беше украсил масата със свещи. След вечерята ми каза да открия подаръка си в кухнята. Рових, рових и намирах една по една няколко кутийки, скрити в различни шкафове. Когато ги отворих видях, че във всяка има по един ключ от дома му. Никога няма да забравя този ден! Той беше най-романтичният в живота ми...
Следващата година на Деня на влюбените реших да изпиша със свещи на снега пред блока му „Обичам те“. Впоследствие обаче се отказах, защото не знаех кога ще се прибере и се притеснявах, че свещите ще угаснат, преди да си дойде. Затова реших да купя 70 чаени свещи и да направя същото на масата в хола. На бюрото му сложих картичка, в която се бях постарала да опиша колко важен е той за мен. Когато чух, че се прибира се скрих в другата стая. Изчаках го да прочете картичката, появих се и го целунах. Беше много красиво и романтично.“
Ива, 20

„Преди две години, на Деня на влюбените с приятеля ми Християн отидохме първо на кино, а след това на вечеря. Общо взето не правехме нищо кой знае колко романтично. Изведнъж на двама ни хрумна идеята да се качим с колата до Копитото, защото там гледката е много красива. В София нямаше грам сняг и на нас изобщо не ни мина през главите, че горе ще има. Колкото по-високо се изкачвахме обаче, толкова повече сняг имаше. В един момент затънахме. Макар че не бяхме стигнали целта, гледката пак беше много красива. Бяхме заседнали в снега, умирахме от студ, но въпреки всичко си изкарахме страхотно. По едно време случайно едни хора с джип минаваха и ни помогнаха. Казаха, че не сме първите, на които за оказали помощ този ден. Ще помня дълго точно този 14-и февруари“.
Пламена, 21


Виж ощеНово в Cosmo