Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои са по-романтични: мъжете или жените?

 

Оценка: (0/5)

Анкетата, направена във Великобритания, показва, че в сравнение с мъжете 50 процента от жените са по-склонни да пренебрегнат Деня на влюбените.

 

Кои са по-романтични: мъжете или жените?


Броени дни преди празника на влюбените Свети Валентин резултатите от ново проучване разкриват, че мъжете са по-романтичният от двата пола.


Двадесет и пет процента от дамите са готови да отбележат Свети Валентин единствено с картичка, вместо да харчат пари за екстравагантни прояви на привързаност.


Резултатите от допитването сред 2000 мъже и жени показват още, че 21,5 процента от представителките на нежния пол изобщо не смятат да отбелязват Деня на влюбените.
Непроявяващите особен интерес към празника на любовта мъже са само 14,5 процента.
Авторите на проучването са установили, че романтичните мъже са по-склонни да полагат усилия и да харчат пари, за да засвидетелстват чувствата към нежните си половинки. Влюбените представители на силния пол купуват цветя и бонбони, уреждат интимни вечери на свещи и романтични уикенди, и харчат пари за шампанско и бижута.


Виж ощеНово в Cosmo