Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какви грешки допускат мъжете на Свети Валентин?

 

Оценка: (5/5)

Свети Валентин е признат за най-романтичния ден в годината, но за съжаление представите на мъжете и на жените за романтиката са съвсем различни.

Какви грешки допускат мъжете на Свети Валентин?

Ново изследване показва, че мъжете и жените се надяват на съвсем различни неща на 14 февруари. По традиция мъжете ще купят на дамите цветя, за да покажат привързаността си. 45 на сто от представителите на силния пол смятат, че това е идеалният начин да кажат "Обичам те". За съжаление само 4 на сто от жените споделят това мнение.

14 на сто от жените казват, че биха изоставили партньора си, ако получат пари като подарък за Свети Валентин. Три четвърти от жените биха предпочели нещо по-лично като саморъчно написано писмо или стихотворение. 20 на сто от мъжете обаче смятат се изпращането на романтичен смс е по-подходящо.

Повечето мъже смятат да подарят на половинката си сексапилно бельо за Свети Валентин. Но една пета от жените никога не носят бельото, което партньорът им е подарил.
Близо две трети от мъжете признават, че все още не са планирали нищо за празника, а 30 на сто от жените очакват партньорите им да планират всичко.

Но ако все пак мъжете решат да заведат половинката си на ресторант на Свети Валентин, трябва да са готови да платят цялата сметка, защото една трета от жените не очакват да плащат своят част от сметката в празничната вечер.

Ако пък мъжете решат да не подаряват нищо на половинката си, защото не могат да се сетят за нещо подходящо, идеята не е никак добра. 53 на сто от дамите казват, че биха зарязали партньора си, ако не получат подарък за Свети Валентин. Мъжете не трябва си  мислят, че подаръкът, които ще дадат на половинката си задължително трябва да има романтична насоченост. Много по-голямо впечатление ще направят ако подарят нещо, за което тя преди време е споменала, че иска, но не е имала необходимите средства, за да си го купи.

Най-отвратителното нещо, което един мъж може да направи на този ден обаче е да се напие на празничната вечеря. Това не само, че ще скапе напълно празникът, но дори е напълно възможно да стане причина за края на  връзката.

Кофти постъпка ще е, ако мъжете решат да си празнуват Трифон Зарезан с приятелите, вместо да обърнат подобаващо внимание на половинката си. Трябва да признаем, че мъжете не винаги са така съобразителни, както жените...ама все пак, за такова поведение няма оправдание.

.


Виж ощеНово в Cosmo