Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Идеи за Свети Валентин, ако сте далеч един от друг

 

Оценка: (0/5)

 
 

Разстоянието не може да попречи на любовта ви!

Идеи за Свети Валентин, ако сте далеч един от друг

Далеч си от любимия в най-романтичния период от годината и си готова да прекараш целия ден в страдание в компанията на носните кърпички? Не се предавай! Виж как може да направиш празника специален и запомнящ се, дори с гаджето ти в момента да ви разделя разстоянието!

Изненадай го със секси дантелено бельо! Виж неустоимите модели тук!

Идеи за Свети Валентин, ако сте далеч един от друг

Как да празнувате Свети Валентин, ако сте далеч един от друг

Докажи на любимия си колко го обичаш като направиш празника специален въпреки разстоянието!
Докажи на любимия си колко го обичаш като направиш празника специален въпреки разстоянието!

1. Организирайте си вечеря по Skype. Да, не е същото като романтичната вечеря, когато сте заедно, но може да се постараеш да си прекарате добре въпреки разстоянието. Облечи роклята, с която те обожава, пусни любимата ви музика и си сгответе едно и също ястие. Вече го усещаш по-близо, нали?

2. Ако досега единственият начин за контакт с него е чрез телефона и компютъра, може да разнообразиш с романтичните стари писма по пощата! Седмица преди Свети Валентин започни да изпращаш своите любовни писма (може да разпечаташ любимите ви снимки и да ги пуснеш като пощенска картичка). Получаването на поща в днешно време е голяма рядкост и със сигурност ще се почувства специален. 

3. Изпрати в пликчета малки подаръци, с инструкции кога да ги отваря като, например, "когато се чувстваш тъжен", "когато се чувстваш игрив"... На празниците се усеща още по-силно липсата на другия, така че нещо, изпратено от теб, ще го накара да се почувства по-добре. 

4. Преброй колко дни остават до следващата ви среща и напълни буркан с листчета, в които описваш какво обичаш в него. Нека всеки ден тегли по едно!

5. Бъди първия човек, който чува сутрин и последния преди да си легне. Прекрасно е след натоварения ден да заспиш докато говориш с любимия човек.

6. Направи план за отпразнуване на Свети Валентин по-късно. Не е задължително да празнувате деня на любовта само един ден в годината и то точно на 14 февруари! 

7. Изнендай го със специално видео послание, което си запиала преди това!

8. План за пътуване-изненада! Какъв по-романтичен начин да покажеш колко го обичаш, от това да предприемеш изненадващо пътуване за Свети Валентин? Ако може да организираш пътя и отсъствието си от работа, въобще не се замисляй! Това може да бъде най-романтичния ви празник.

Как да го изненадаш на Свети Валентин? Виж тук!

Идеи за Свети Валентин, ако сте далеч един от друг


Виж ощеНово в Cosmo