Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 съвета за написване на картичка за Свети Валентин

 

Оценка: (0/5)

 
 

Съобщенията „Нямам търпение да те видя“ са готини и така нататък, но за Свети Валентин можеш да му спретнеш нещо много по-специално.

5 съвета за написване на картичка за Свети Валентин

Разбира се, трябва да подходиш внимателно – особено ако твоят приятел не се слави точно като най-романтичното момче на света. Гаранция, че след нашите малки съвети, ще му напишеш картичка, която не само ще оцени, но ще го накара да се влюби в теб още повече (а и ще върне жеста с охота). Овладей изкуството на сладката, но не твърде сладка, романтичната, но не твърде романтична любовна бележка.

Креативни идеи за Свети Валентин

1. Пиши за приятеля си, не чувствата си към него.

Често, хората започват всяко съобщение с „аз“. „Аз съм толкова щастлива“, „аз те обичам“, но мъжете (и техните егота) се влияят по-добре от това да четат за себе си, а не за чувствата ти към тях.

2. Не се опитвай да постигнеш някакъв фалшиво романтичен, префърцунен стил.

Ако това не е твоят начин на изразяване, разбира се. Така че, ако навикът ти е да се шегуваш доста с гаджето си, придържай се към шеговития, не към лигавия тон. С други думи, само защото това е любовно писмо, не означава, че трябва да е сериозно.

►►► Виж тук 9 начина да прекараш Свети Валентин различно

3. Прочети старите ви съобщения.

5 съвета за написване на картичка за Свети Валентин

Трябва ти вдъхновение, преди да започнеш. Върни се към старите чатове, за да си припомниш някои от готините разговори и моменти от началото на връзката ви. Така ще ти хрумне нещо спонтанно, мило и точно на място.

32 идеи за Свети Валентински маникюри

4. Слушай музика.

Да, звучи клиширано, но ако си пуснеш „вашите“ песни, вдъхновението ще те връхлети мигновено.

5. Бъди кратка.

Точно като поема, любовната бележка може да е дълга само два реда, но пак да бъде невероятно значима. Не се чувствай длъжна да изписваш картичката от горе до долу.


Виж ощеНово в Cosmo