Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

 

Оценка: (0/5)

 
 

Може Свети Валентинския ти оргазъм никога да не свърши!

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Да, може да си мислиш, че Свети Валентин е глупав празник, но защо да не се отдадете на палави игри между чаршафите цяяяяла нощ? Това са 5 начина да направите секса по-дълготраен и да се насладите повече време на интимния и чувствен момент заедно. Ще запомните по най-добрия начин празника на влюбените тази година!

7 секс пози за Свети Валентин

1. Лъка и стрелата на Купидон

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Ключът към хубавия дълготраен секс е да намерите двъжения, с които и двамата се увствате добре, но не чак толква добре, че да стигнете до края бързо. За да смекчиш усещанията, когато си върху него спусни единият си крак надолу между краката му. Вместо да се движиш нагоре-надолу, се плъзгай срещу него. Това не само ще забави темпото, но и ти самата ще се чувстваш по-добре.

2. На прага на рая

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Преди някой от вас да получи оргазъм има няколко варианта, за да задържите момента. Ако той изглежда твърде близо до точката, от която няма връщане, може да забавиш темпото с примка от палеца и показалеца в основата на скротма му. Той също така може да извади върха на пениса си за 10 секунди или просто да останете неподвижни за малко и просто да дишате.Поддържането на унисон на ръба на оргазма ви прави още по-обсебени един от друг!

►►►ВИЖ ТУК: Най-романтичните срещи за Свети Валентин!

3. Валентинско смазване

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Започнете с "кучешката", но не оставайте така, защото това няма да продулжи много дълго. Докато той все още е вътре в теб, се наклони напред, така че да изпънеш краката си и да легнеш на леглото. Може да накланяш бедрата си и да контролираш дълбочината на проникване. Екстра трудният угул ще ви даде още малко време.

Секс пози според неговата зодия

4. Игра "на сухо"

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Припомнете си доброто старо тийнейджърско "натискане" , което може да бъде влудяващо и още по-възбуждащо. Запалете няколко свещи, пуснете си музика, започнете да се целувате страстно, но все още не сваляйте дрехите си. Ципът с настоятелна издутина отдолу, която притиска в теб, ще те накара да се почувстваш още по-желана. Когато никой от вас двамата не може да издържа повече, давайте напред!

5. Платното на любовника

5 чувствени секс пози за Свети Валентин

Създай различни участъци в апартамента ви за една нощ, в която да се отдадете само на любовта. 

Участък 1: Завържи превръзка на очите му и го нахрани с любимите му лакомства.

Участък 2: Накарай го да легне върху одеало за секси масаж. Разтрий го по бедрата и около пениса, но без да го докосваш. 

Участък 3: Кажи му, че ще го докосваш само с устата си. Целуни го по устните, смучи го нежно по врата и ушите, след което бавно се насочи надолу с бавни целувки до бедрата му. Когато стигнеш до пениса му, направи няколко движения с езика си и след това му кажи, че го очакваш в спалнята след три минути. 

Участък 4: Време е да бъде опустошен!


Виж ощеНово в Cosmo