Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които си преживяла на Свети Валентин

 

Оценка: (5/5)

 
 

От „о, колко съм влюбена“ до „как можаха да ме зарежат точно преди Свети Валентин“, видяла си какво ли не покрай романтичния празник.

 

10 неща, които си преживяла на Свети Валентин

Съществуват много начини да прекараш 14-ти февруари. Ако има нещо, което си научила през годините то е, че не е най-важното да си щастливо обвързана и в главата ти да се реят сърчица. Ето (почти) всички сценарии, които са ти се случвали покрай деня на влюбените.

1. Свети Валентин в началното училище.

Кой би предположил, че да си отхвърлен на крехката 8-годишна възраст боли толкова много? Когато твоята най-добра приятелка (и всички останали момичета в класа) получат картичка, надписана от таен обожател (по-точно от родителите му, но тогава още не си била наясно с тази подробност), те обзема странно чувство на самота. Както се казва, наложило ти се е да свикнеш, защото случката с отхвърлянето ще се повтаря още много пъти през живота ти.

Твоят сладък маникюр за Свети Валентин

2. Свети Валентин, когато си много, ама много необвързана.

От толкова дълго време си сингъл, че вече даже не ти пука. В този момент, 14-ти февруари е просто поредната дата в календара за теб.

3. Свети Валентин тип „влюбена съм до уши“.

Това обикновено е първият ден на влюбените, който празнуваш с първото си истинско и сериозно гадже. Толкова си се вманиачила по идеята, че има с кого да прекараш празника, че дразниш всички наоколо с лигавото си поведение.

Козметика в розово за Свети Валентин ще откриеш тук!

Бъди примамливо сладка с нашите предложения, обагрени в най-романтичния цвят.
Бъди примамливо сладка с нашите предложения, обагрени в най-романтичния цвят.

4. Свети Валентин тип „нямам търпение да зарежа гаджето си“.

Тази връзка е към края си. Всичко, което Той прави ти се струва отвратително. Винаги ли е говорил по този начин? Защо мляска докато се храни? Гадост! Но ще излезеш голяма кучка, ако го зарежеш точно преди или на Свети Валентин. За това стискаш зъби и излизаш на среща с него. Обаче лъжеш, че си в цикъл, за да не ти се налага да правите разни неща по-късно.

5. Свети Валентин тип „току-що ме зарязаха“.

Без съмнение, това е най-драматичният 14-ти февруари. За начало, как може Свети Валентин да е през февруари, месец след януари (времето, когато най-много двойки се разделят)?! Така де, ти даже не го харесваш този фалшиво захаросан празник, но сега всичките ти приятели са щастливо влюбени и нямат време да се занимават със страданието ти. Което те кара да страдаш още повече.

Най-романтичните прически за Свети Валентин

6. Свети Валентин тип „мразя мъжете“.

Предаваш се. Прецаквали са те повече пъти, отколкото можеш да преброиш и не можеш да повярваш, че някоя себеуважаваща се жена ще прекара празника със същество от мъжки пол. Така че го отбелязваш с майка си. И гониш баща си от апартамента за няколко часа.

10 забавни начина да отбележиш Свети Валентин!

По случай 14-ти февруари, предлагаме ти няколко хитри идеи за фотоси, които ще покажат на всички колко си забавна, любвеобилна и готина.
По случай 14-ти февруари, предлагаме ти няколко хитри идеи за фотоси, които ще покажат на всички колко си забавна, любвеобилна и готина.

7. Свети Валентин по женски.

Случва се рядко, защото почти никога всички приятелки от една компания са сингъл по едно и също време. Но ако стане, вдигате купон в стил „Сексът и градът“ и целият град разбира, че ще вилнеете. Или си организирате пижама парти с най-калоричните сладкиши и многобройни бутилки вино. Важното е мацките да се поддържат!

14 звездни грим визии за Свети Валентин

8. Най-самосъжалителният Свети Валентин.

Вече е 6 сутринта, ти стоиш в заведение за бързо хранене, а някъде по пътя си забърсала съмнително изглеждащ тип, чието лице е по-мазно и от сандвича му. Стигнала си дъното. Точка. Май е време да преосмислиш живота си.

9. Организираният Свети Валентин.

Във връзка си с някого, когото наистина харесваш – йей, най-накрая. Но да празнувате Св. Валентин? У-ф-ф. Събираш всичките си сили и го каниш на романтична вечеря. Свещи, шампанско, ягоди. Той ти подарява дантелено бельо и предлага да опитате нестандартни мръсотии в леглото. Клише до клише. Всичко е много приятно, но през цялото време си мислиш, че такива неща трябва да се случват без план. Иначе изглеждат доста изкуствено.

Прочети 20 окриляващи цитата за любовта!

„При досега си с любовта всеки се превръща в поет“, казва Платон. Съгласна си, нали?
„При досега си с любовта всеки се превръща в поет“, казва Платон. Съгласна си, нали?

10. Свети Валентин ли? Какво беше това?

Желаеш да заминеш колкото е по-възможно по-далеч от цивилизацията, за да забравиш за съществуването на 14-ти февруари. Организираш пътуване с другата ти вечно гневна приятелка, изкарвате си жестоко и се чудите защо другите се тормозят толкова около празника.


Виж ощеНово в Cosmo