Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За каква сватба мечтаят мъжете

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мъжът не винаги е безгласна буква, що се отнася до сватбата!

За каква сватба мечтаят мъжете

Вярваш или не, мъжете са способни да мечтаят. Прието е, че само малките момичета мечтаят за сватба, представят си цял живот как ще изглежда сватбената им рокля и изпипват всичко до най-малкия детайл по време на подготовката на големия ден. Нооо мъжете също имат представа за това как искат да кажат заветното ДА. Попитахме няколко от тях за това как си представят идеалната сватба и отговорите бяха доста разнообразни!

Какво казва хороскопът ти за сватбената церемония, която ще организираш

1. "Иска ми се малка сватба на плажа някъде в Карибите, осветена само от лунната светлина и няколко свещи и да присъстват не повече от 20 най-близки прятели и семйствата ни. Бракът трябва да бъде лично събитие за теб и любимия ти човек и мисля, че шумните празненства отнемат от магията му."

2. "Да няма официално облекло. Без речи, без репетиции, без никакво официално облекло! С много храна, жива музика и отворен бар!"

►►►Сватбени неволи, за които не бива да ти пука

3. "Да има барбекю и музикална банда. Не за моята сватба, но такава беше най-яката сватба, на която съм бил гост. Наши приятели ни бяха поканили на градинско парти с барбекю и се оказа, че семействата им и най-близките са там, а те са организирали сватбата тайно от всички. Така се озовахме без подаръци, предварителна подготовка и с ежедневно облекло, но беше супер забавно!"

4. "Всяка сватба е мечтана, ако е с НЕЯ. За мен не е важно къде, как...важното е с кой!" 

За каква сватба мечтаят мъжете

5. "Неизчерпаемо количество алкохол! Огромен дансинг на открито, още по-огромен бар, зареден с всякакъв алкохол е гаранция за супер забавна и луда сватба!"

Какво казва хороскопът ти за това каква булка ще бъдеш

6. "Сватбата да е скромна, да не е вечерна, а по-скоро по обяд, за да може веднага след тържеството да тръгнем на меден месец...може би към някоя екзотична дестинация, където да продължим да празнуваме само двамата.."

7. "Храната и напитките трябва да са поне два пъти повече от гостите! Задължително да има оркестър и изпълнители. Тортата да е огромна, може би на 5 етажа, а бъдещата ми жена да е облечена с прилепнала дълга рокля като русалка."

За каква сватба мечтаят мъжете

8. "Романтична сватба в тесен семеен кръг - родителите, най-близките приятели и колеги. За тържеството няма смисъл да се дават излишни средства, но храната и напитките трябва да са на ниво - специалитети, салати, месо, маркови напитки..."

9. "Представям си екзотична сватба на остров в средата на океана, на която сме само ние двамата и някои местни жители за свидетели."

10. "Всичко трябва да си е по правилата - гости, традиции, общината, църквата, ресторантът... Все пак веднъж се жени човек!"


Виж ощеНово в Cosmo