Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сватба и любов завинаги. Ако имаш тези 6 качества

 

Оценка: (0/5)

 
 

Жените с тези 6 качества имат умението да стигнат до сватба веднага и да задържат завинаги мъжа до себе си. Ти от тях ли си? Нека проверим!

Сватба и любов завинаги. Ако имаш тези 6 качества

Зодията ти говори. Ето какво: разбери от галерията долу.

Какво казва зодията ти за твоята сватба

►►►9-те важни разговора, които трябва да проведеш, преди да кажеш заветното "да".

Живеем във времена, пълни със силни и независими жени. Но сред тях не са малко тези, които ценят традиционния брак. Да се омъжиш и бракът ти да продължи вечно, изглежда ако не невъзможно, то достатъчно трудно, но това е напълно възможно. Най-важното е да не спираш да работиш върху себе си и над отношенията с човека до теб.

От Cosmo сме готови да ти помогнем с тези съвети.

Според психолозите, ако постоянно работиш върху отношенията с мъжа до теб, ще можеш да запазиш любовта към този човек за цял живот.

Живо щастие си е, че „любовта до гроб“ не е само в „Ромео и Жулиета“. Има двойки, които доживяват до дълбока старост заедно, и отношенията им са топли и сърдечни. Мъдростта им е в прошката, възпитанието и в това, че гледат на партньора като на личност.

Сватба и любов завинаги. Ако имаш тези 6 качества

Съществуват няколко важни качества и навика, за да построиш здрави и дълги отношения с любимия мъж. Ето кои са те.

Обичай себе си

За да обичаш истински друг човек, на първо място е необходимо да обичаш себе си. Чувството за собствената ти ценност е не само залог за хармоничен живот, но и за дълги и щастливи отношения.

Само човек, който е център на собствения си живот, който обича и уважава себе си, създава си живот, изхождайки от собствените си избори и желания, само той може да се отнася към другите по същия начин.“

Избери си романтична дестинация, на която да ти предлажи той брак: от галерията със снимки долу.

Най-романтичните дестинации, на които да ти предложи брак

Психолозите твърдят, че е важно преди сватбата да си си поживяла добре, за да чувстваш и знаеш кои са твоите граници, какво обичаш, какво предпочиташ... И да можеш да говориш за всичко това спокойно, когато вече си омъжена, защитавайки собствената си територия.

Приемай партньора

За да обичаш винаги мъжа си, ще ти се наложи (неизбежно е) да го приемеш такъв, какъвто е. Приемането на човека не означава да търпиш всичко и да си съгласна с всичко, което той казва и прави. Ти трябва уверено да заявяваш и отстояваш желанията си. „Да, разбирам, че ти е трудно да спреш цигарите. Няма повече да ти мърморя и да те засрамвам, но ще те помоля да не пушиш вкъщи. Миризмата не ми харесва“, те съветват да кажеш примерно психолозите.

——————————————————————
Готовността да простиш и да се съгласяваш с всичко, за да не изгубиш партньора, е голяма грешка и заблуда.
——————————————————————

Приемането се изразява в това двама души да са готови да се отнасят внимателно един към друг, към чувствата на половинката си, да говорят честно и открито, да се разбират така, че в крайна сметка никой да не усеща обида и загуба.

►►►Ето как да организираш сватбата си в екзотична дестинация.

Прошката и приемането не са еднакви неща. Случва се, че жените прощават и се съгласяват с неща, които не харесват и не искат, за да запазят мира в семейството. Но това с времето се превръща в гняв и неприязън“, твърдят психолозите.

Научи се да носиш отговорност

Определено, елементарната отговорност: да отиваш навреме на работа, да плащаш сметки, да спазваш правилата на пътя – е много важна за всяка връзка. Това показва, че човек е достатъчно самостоятелен, за да свърже живота си с някой друг. Но не по-малко важно е двамата партньори да са отговорни за собственото си щастие.

Сватба и любов завинаги. Ако имаш тези 6 качества

——————————————————————

Хората, обвиняващи околните за неуспехите си, по-скоро не могат да построят здрави и дълги отношения.
——————————————————————

 

Важното е осъзнаеш, че никой не е длъжен на никого, никой не е длъжен да решава твоите проблеми – нито родителите ти, нито приятелите, нито съпругът ти. Макар че съществуват някои „партньорски задължения“, без които хармоничният брак не може да съществува.

Ако сте се уговорили за нещо, ако сте си обещали един на друг, то трябва да следвате обещанието си, или отрано да обсъдите какво не ви устройва в него. Да намерите компромис. Щом сте двойка, действате като двойка“, съветват специалистите.

——————————————————————

Добре е да помагаш на партньора си, но не е добре да прехвърляш всички негови проблеми върху собствените си плещи.
——————————————————————

 

Бъди позитивна и мъдра

Дори в неприятна ситуация положителната реакция помага да се избегнат конфликтите. Психолозите се убедени, че отговаряйки позитивно, човек предлага път за решение на проблема, а не нагнетява отрицателните емоции още повече. Трябва да забелязваш хубавото, да благодариш, а не да се хващаш за недостатъците.

Сватба и любов завинаги. Ако имаш тези 6 качества

Позитивността в отношенията за доброжелателно отношение към партньора е искреното желание да разрешиш конфликта така, че да не остане обида в нито една страна“, убедени са специалистите.

——————————————————————
Хората, които винаги се опитват да докажат правотата си, а не да разберат същността на проблема, по принцип не могат да имат дълги и здрави отношения.
——————————————————————

 

Поддържай го и му помагай да се развива

Да си „родител“ на съпруга си, е абсолютно неперспективен и нездрав вариант за развитието на отношенията ви.

В миналото семейството е било гаранция за оцеляване, но днес съвсем спокойно хората се справят и поединично. Днес смисълът да се запази семейството и отношенията в една връзка – е поддържането на емоционалната близост с партньора.

——————————————————————

В щастливите бракове партньорите си помагат в израстването и в това да стават все по-добри.
——————————————————————

 

„Всеки човек е длъжен да се грижи за собственото си физическо здраве, но е важно партньорите да се поддържат един друг. Да, ти трябва да го съпортваш в търсенето на решение на проблема, но вътрешните си терзания - нека решава сам. Не трябва да има безразличие, но не е допустима и прекалената загриженост и поемането на чужда отговорност“, съветват специалистите.

Бъди готова да се изкачваш нагоре по стълбата

Готовността за новото също е един от залозите за успешна връзка. Трябва да излизаш от зоните си на комфорт и да преодоляваш нови препятствия заедно с любимия си човек.

Спонтанността и креативността – това не е само излетът в планината или скокът с парашут, може например да му спретнеш малка романтична изненада, без повод.

Ето кои зодии са най- най- сред съпрузите. Разбери от галерията долу.

Кои зодии са най-добрите съпрузи

Внимателно наблюдавай какво се харесва на партньора, но му предлагай да правите неща, които допадат и на двама ви. Упорството и нежеланието на половинката да участва в авантюрите, които му организираш, ще ви отдалечи един от друг.

——————————————————————

Съвместните занимания правят връзката още по-здрава.
——————————————————————

 

„Само хората, които вървят насреща на потребностите на другия, могат да създадат хубави отношения“, считат психолозите.

Те още казват, че бракът „за цял живот“ вече не е толкова актуален, както беше преди няколко десетилетия. Днес на нас по-скоро ни е важно да построим здрави, спокойни и безопасни връзки, в които да можем да се развиваме, да се радваме на живота и един на друг.


Виж ощеНово в Cosmo