Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

С ново име в името на любовта

Елица Иванова
 

Оценка: (0/5)

Мъжът, когото обичаш, ти е предложил и сега си на седмото небе от щастие. Изведнъж обаче измежду пробите на сватбени рокли, халки, огледите на ресторанти, дегустациите на торти и т.н. се сещаш, че по правило със смяната на семейния статус върви и смяната на фамилията. Ами ако на теб тази промяна не ти харесва?

С ново име в името на любовта
С ново име в името на любовта © Кой ли ще надделее? (Shutterstock.com)


За някои жени най-трудният избор преди сватбата не е какъв да е моделът на роклята им или каква да е украсата на тортата, а дали да приемат фамилията на бъдещия си съпруг или да останат с моминското си име. По времето на майките ни този въпрос изобщо не е съществувал, било е ясно, че жената взима името на съпруга си, точка. Днес тези традиции вече са с отдавна изтекъл срок на годност. Живеем във време, в което гледката булка с черна рокля и младоженец с кецове вече не ни изненадва; шаферката може да бъде собствената ти дъщеря; ако решиш, можеш да кажеш „Да” на суша, по и под вода и дори във въздуха. Защо тогава, след като традициите вече не са това, което бяха, трябва да приемаш фамилията на съпруга си след брака, ако не си сигурна, че я искаш?


Виж ощеНово в Cosmo