Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

„Предстои ми сватба. Какви разходи да очаквам?“

Cosmo
 

Оценка: (3/5)

Практическата стойност на сватбата (извън емоционалната) може да бъде доста висока. Летните сватби са често по-трудни за организиране, защото много хора вече са избрали датата и най-вероятно са резервирали гражданското, църквата и ресторанта. Това означава, че ако с твоят любим сте решили да се вречете е настъпил момента да решите кога и... да започнете със сметките. Да видим: рокля (може да се окаже и най-скъпата дреха, която ще си купиш през живота), костюм, пръстените, ресторанта, церемонията и още много малко разходчета. Събирайки разходите може да направиш много добра сватба за 50-60 човека без да се ограничаваш много, но и без да има някакви екстравагантности, за около 6000 лв., каза сватбената консултантка Мариела Камбурова, от агенцията Приказен ден.

„Харчи“ или „Пести“, или и двете
ОББ предлага отскоро банковия продукт „Отворен депозит” на ОББ, при който можеш едновременно да пестиш и теглиш. С него разполагаш с личните си средства, като същевременно получаваш и добри лихвени условия. Предимството на „Отворения депозит“ е че можеш теглиш и внасяш средства по свой избор, без ограничение, а също така да получаваш и изпращаш международни и вътрешни преводи. Депозитът може да е със срок от 1, 3, 6 или 12 месеца и в края на избрания период получаваш натрупаната лихва по своя сметка. Депозитът може да е в лева, евро или щатски долари, а минимална сума необходима за откриване му е 500 валутни единици. Лихвените нива са различни, като за 1 година в български лева, лихвата достига 5.4%. Към натрупаната лихва ОББ добавя и специален промоционален бонус 0.5% на годишна база.

Виж ощеНово в Cosmo