Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Половината от женените съжаляват, че са казали "да"

 

Оценка: (5/5)

Повече от половината британски женени двойки признават, че съжаляват за човека, с когото са избрали да прекарат остатъка от живота си, показва ново стряскащо проучване.

Половината от женените съжаляват, че са казали "да"
Половината от женените съжаляват, че са казали "да" © Кейти Холмс и Том Круз изглеждаха като съвършената двойка, но приказката свърши! (БГНЕС)

Дали Кейти Холмс или Ванеса Паради не чувстват същото? В анкетата участват 4000 британски семейни двойки. Над 50 на сто от тях изпитват съжаление, че са казали "да". 26% споделят, че са изпитвали съжаление за брака си един или два пъти. 19 на сто чувстват, че погрешно са взели решение за женитба само "понякога", а 6% си го мислят почти през цялото време.

Най-честата причина за носталгията по ергенския живот е загубата на чувството за независимост. Една пета от анкетираните обвиняват монотонността на семейния живот.

Една четвърт не съжаляват за това, че са бракувани, а за това, че са го направили с грешния човек. 11 на сто от съпрузите разкриват, че изпитват влечение към някой друг, а 10% признават, че вече не са привлечени физически от партньора си. Кофти! /БГНЕС


Виж ощеНово в Cosmo