Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

 

Оценка: (0/5)

 
 

Купуването на сватбена рокля трябва да бъде като любов от пръв поглед!

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

Да, пръстенът остава с теб завинаги, но сватбената рокля е нещото, което те кара да се чувстваш толкова невероятно в големия ден! Когато толкова голяма отговорност носи една дреха, перспективата да намериш перфектната за теб може да изглежда обезсърчително. 

Виж каква е перфектната сватбена рокля за теб според зодията (снимки долу):

Каква е твоята сватбена рокля според зодията

1. Всяко купуване на сватбена рокля е уникално.

Не може да предположиш, че щом твоята най-добра приятелка е намерила своята в определен бутик, ти също ще откриеш перфектната за теб там. Може да се наложи да пробваш повече рокли или да обиколиш повече места, но това не бива да те обезкуражава. Булките често се объркват от това, което другите хора им казват да очакват. 

2. Направи си домашното предварително.

Започни с разглеждането ан сватбени рокли онлайн или в сватбени списания, за да добиеш представа какъв стил ти харесва. Има ли определени дизайнери или модели, които непрекъснато привличат вниманието ти? Последвай ги в социалните мрежи и изгради своята представа за сватбената рокля, в която искаш да се видиш!

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

3. Пази се от пристрастяването към Pinterest.

Pinterest е като пяната на латето. Забавна, пухкава, неустоима и ..пристрастяваща. Но да разчиташ прекалено много на фантазията на Pinterest може да постигнеш обратен ефект. Ако започнеш да си представяш как ще изглеждаш в идеализирана, нереалистична рокля, може да се разочароваш, когато стартираш истинското търсене.

►►►Какво казва за теб изборът на сватбена рокля

4. Определи бюджет.

Тази точка е най-драматичната и може би най-важната в нашия списък. Наистина трябва да бъдеш честна със себе си, със семейството и с годеника си и да определиш колко може да похарчиш за роклята още преди да си започнала да я търсиш.

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

5. Отдели си достатъчно време, за да намериш "своята" рокля.

Може да не откриеш перфектната рокля от първия път. Може би ще се наложи корекция и допълнително време, за да избереш и аксесоарите към нея. Нека не оставяш избора на рокля за последния момент, за да не се налага да правиш компромиси.

Виж най-нетрадиционните свабени рокли, които ще те вдъхновят (снимки долу):

27 нетрадиционни сватбени рокли

6. Бъди положително настроена.

Най-важното е да не се отчайваш, защото тогава е възможно да направиш грешна стъпка и да се насочиш към модел, който изобщо не е в твой стил. Не се обезкуражавай и дори е едно ателие да не харесаш нищо, излез от него с усмивка и се насочи към следващото!

7. Не отивай на проба с голям антураж.

Объркващо е, когато чуваш около себе си различни гласове с различни мнения и коментари. Важно е да вземеш със себе си някой, чието мнение наистина уважаваш и искаш.

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

8. Не предполагай, че ще отслабнеш/надебелееш в периода от пробата до сватбата.

Бъди реалист и не купувай рокля размер S при положение, че си между M и L, с нагласата, че до сватбата ще влезеш в нея.

9. Ще се влюбиш в рокля и тогава ще разбереш, че си намерила правилната. 

Независимо каква е, без значение какво казват останалите, тя ще сбъдне най-съкровените ти желания, ще облечеш тази рокля и ще осъзнаеш, че точно нея си търсила!

►►►16 сватбени тенденции за 2018-та

10. Не насилвай нещата.

Трябва да имаш вяра, че ще намериш тази рокля, както имаш вяра, че ще намериш правилня партньор в живота си. Ако има някакво притеснение или колебание относно избора си, това е подобно на съмнението в отношенията и брака. Когато намериш правилния мъж, няма да искаш да го промениш, защото го обичаш толкова много точно такъв, какъвто е!

11. Бъди безпристрастна.

Трябва да имаш реална представа за тялото си, за предимствата и недостатъците на фигурата си. Ако нямаш добре оформени ръце, избягвай модели с тънки презрамки, например. Ако си ниска и имаш едър ханш, не гледай към рокли, тип русалка.

Какво трябва да знаеш за избора на сватбената рокля

12. Огледай тялото си.

Какво харесваш във фигурата си и искаш да подчертаеш? 

13. Пробвай роклята с обувки с точната височина на тока, която искаш за сватбата си.

Дължината на роклята е изключително важна не само за визията, а и за комфорта ти. Всеки сантиметър има значение, така че се съобрази с височината на обувките, които ще носиш. 

14. Купуването на рокля онлайн е рисков избор.

Може да се окаже, че роклята, която си поръчала въобще не отговаря на очакванията ти или не ти стои добре.

15. Повече от една!

Ако разполагаш с по-голям бюджет, ще е много забавно да облечеш повече от една рокля!


Виж ощеНово в Cosmo