Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да направиш веждите си красиви

Ралица Благоева
 

Оценка: (4/5)

Как да направиш веждите си красиви
Как да направиш веждите си красиви
Дори най-перфектно направеният грим може да не стои добре на окото ти, ако веждите ти не са оформени и подредени. Прочети нашите съвети и виж как да се сдобиеш с хубави дъги за сватбения си ден.

Често пренебрегваш тази част от лицето, но дори най-малката промяна в нея може да отвори погледа ти. Ако досега не си правила някакво по-съществено оформяне на веждите си, но планираш такова за сватбата си, добре е да започнеш около 8 седмици преди големия ден. Иначе, в случай че резултатът е много драматичен и не ти харесва, няма да има време да пораснат отново. За тези два месеца ти ще свикнеш с новата им форма и ще можеш сама да поддържаш линията им. Препоръчваме ти да направиш консултация със специалист, като преди това остави  веждите си да израснат. Три дни преди сватбата е идеалният момент за бързо привеждане в ред, тъй като така ще изчезнат зачервяванията от скубането и няма да имаш наболи  косъмчета точно за сватбения си ден. Ако искаш сама да се справиш с оформянето им, ето няколко основни стъпки, които да следваш.

а) Постави обикновен молив до вътрешният ъгъл на окото. Там където достига веждите ти би трябвало да е началната им точка. Изскуби всеки косъм, който се подава извън този ориентир.

б)Открий най-издигнатата  част на дъгите си, като начертаеш мислена права линия от външния ъгъл на ириса ти нагоре към веждите. Това е мястото, където ще оформиш арката. Изскуби с пинсета, за да създадеш права линия от началната точка до арката.

в)Оформи краищата им. Изтъни веждите си във външния им край, като разстоянието от арката до външния ъгъл  на веждите би трябвало да е около 2,5 см.

г)Среши космите нагоре и използвай малка ножичка, за да  подрежеш стърчащите.


Виж ощеНово в Cosmo