Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Добра идея за моминско парти

 

Оценка: (0/5)

 

Мъдрости за щастлив семеен живот, споделени от приятелки

Никога не си лягайте ядосани!
Целувката за лека нощ е задължителна

Добра идея за моминско парти

Ако организираш моминското парти на приятелка, и се чудиш каква изненада да й направиш, ние имаме идея. Преди да сте напреднали с коктейлите, помоли всички гости да оставят картички на бъдещите младоженци, в които да напишат своите виждания как семейният живот може да бъде щастлив и страстен. Ако пък мислиш,че компанията няма да се съгласи на такъв експеримент, ти напиши картичките, и по някое време на вечерта всяко момиче да прочете по една от мъдростите. Ние ти даваме идеи за 10, ти допълвай!

1. Никога не си лягайте ядосани! Целувката за лека нощ е задължителна.

2. Планирайте си дни, в които ще си организирате своеобразни романтични срещи. Така рутината няма да убие страстта.

3. Дръж шкафа с виното зареден. Няма какво да се лъжем – след тежък ден всеки има нужда от чаша вино, или ароматна вана.

4. Отделяйте време дин за друг и за приятелите си. Лесно се зацикля в капана на връзката, в която се затваряте за околния свят, не го правете – да излизате с приятели е разнообразие и за двама ви.

5. Поддържайте се! Няма нищо по-хубаво от това да споделиш всичките си постижения с човека, който те е подкрепял от самото начало.

6. Казвайте си „Благодаря”. Не се оставяйте да ви стане толкова удобно, че да спрете да забелязвате дребните красоти, които другият прави за вас!

7. Гответе заедно! Или просто си разпределете работата – той да сготви, ти да сложиш масата например, и после да измиеш чиниите.

8. Говорете за всичко. Премълчаването на дребни проблеми води до по-големи проблеми в бъдеще.

9. Планирайте бюджета си заедно!

10. Казвайте си един на друг „Обичам те” всеки ден.


Виж ощеНово в Cosmo