Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да станеш майка без брак

Детелина Стаменова
 

Оценка: (0/5)

Някога „неомъжена с дете” е било равносилно на черен печат в обществото. Днес все повече жени не смятат за нужно да прекрачат обредния дом в бяло, преди да родят първото си бебче. Cosmo се порови в подробностите около тази тенденция.

Да станеш майка без брак


Кратка справка из списъците със знаменитости показва, че те все по-често забременяват, без да имат каквото и да било намерение да резервират дата в гражданското с бащата на детето. Кейт Мос, Елизабет Хърли, Мишел Уилямс от Destiny‘s Child, Ирен Онтева, Хилда Казасян, Марта Вачкова, Ивайла Бакалова, Елена Петрова и още много други попълват групата на дамите с бебета, но без халка. И въпреки че част от тях казват, че биха направили сватба някой ден, за други въпросът със скачането в дълбоките води на брака изобщо не  стои на дневен ред.


Виж ощеНово в Cosmo