Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 признака, че връзката ви върви към брак

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако си мислиш, че само пръстенът е доказателство за сериозните му намерения, бъркаш.

8 признака, че връзката ви върви към брак

Ето още осем начина, по които да разбереш дали нещата отиват към сватба:

1. Партньорът ти не се страхува да те предизвика

Ако постоянно спорите, вероятно ще се разделите. Но ако партньорът ти не се притеснява да споделя мнението си, за да те накара да промениш своето, може би ще се ожените. Ако партньорът ти се опитва да те убеди, че не си права, вероятно е правилният човек. Разбира се, това трябва да се случва, когато сте само двамата.

27 нетрадиционни сватбени рокли

2. Вие сте си най-големите фенове

Когато сте тръгнали към брака, имате желание да извадите най-доброто у другия. Насърчавате се един други и се подкрепяте в постигането на мечтите и кариерата. Ако един от вас успее, печелите и двамата. 

►►► Виж тук тайните желания на всяка булка за сватбата й

3. Показвате уязвимост един пред друг

За да се стигне до момента на тази приказна снимка, с партньора ти трябва да уважавате недостатъците и цените преимъществата един на друг.
За да се стигне до момента на тази приказна снимка, с партньора ти трябва да уважавате недостатъците и цените преимъществата един на друг.

Двойките, които остават заедно, се отпускат, когато са заедно. Няма претенции и грим. Партньорът ти вижда и най-доброто и най-лошото от теб и въпреки това те обича безусловно. Грижите се един за друг, показвате съчувствие и добро отношение. 

4. Наистина е важно за теб роднините му да те харесват

Когато се ожениш за човека, ти се жениш и за семейството му. Така че когато връзката стане сериозна, за теб става важно и мнението на семейството му за теб. Ако прекарвате повече време с родителите си и търсите одобрението им, вероятно скоро ще обявите годежа.

Сватбени идеи, вдъхновени от филмите на Дисни

5. Имате си доверие и си отпускате лично пространство

Няма нищо по-неприятно от това да се чувстваш задушена или задължена да следиш всяка стъпка на партньора си. Като го оставяш на мира да се занимава със собствените си хобита и да излиза с приятели, вероятно бракът ще е успешен. Така му показваш, че му имаш доверие и няма нужда да следиш всяка негова крачка. 

6. Подкрепяте си

Подкрепата на партньора в тежки времена е сигурен признак, че връзката е дългосрочна. Защото бракът не е само рози и мечти – има трудни моменти, скръб, болести и проблеми и ако не можете да разчитате един на друг, той няма да просъществува.

►►► Виж тук 9 неща, които трябва да знаеш преди сватбата си

7. Знаеш, че партньорът ти не е перфектен, но е идеален за теб

Реалистичните очаквания са ключови за дългосрочната връзка и брака. Вместо да се чудят дали няма някой по-добър, хората, които в крайна сметка ще се оженят, се фокусират върху причините, поради които партньорът им е идеален за тях. Винаги ще има някой по-привлекателен, успешен и т.н., но е важно да разбереш, че ти не си идеална и вероятно партньорът ти също не е, но заедно сте идеални един за друг.

8. Взимате важните решения заедно

Преди брака всеки може да взима решения сам за себе си. Но двойките, които взимат важните решения заедно, вероятно ще стигнат до олтара. Те планират бъдещето и мислят като двойка. Може да си изработят общ план за плащане на студентски заеми, да си купят кола или къща. Може би имат деца или започват да планират следващата фаза от живота си. Такава връзка ще е вечна, защото двамата души в нея създават общото си бъдеще.


Виж ощеНово в Cosmo