Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 неща, които никога да не правиш на сватба

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сезонът на сватбите е! А това означава да извадиш от гардероба най-красивите си летни рокли. Не забравяй и добрите си маниери!

8 неща, които никога да не правиш на сватба

Важно е как се държиш по време на тържеството – все пак това е големият ден за двамата влюбени младоженци. Не е разумно да им го проваляш. Ето девет неща, които не бива да правиш при никакви обстоятелства.

17 сватбени прически за булки с дълги коси

1. Недей да сядаш на масата на младоженците.

Много е мило и вълнуващо всички гости да могат да си кажат по някоя приказка с щастливата двойка, но младоженците сами ще обикалят масите на присъстващите. Ако те са избрали да седят на самостоятелна маса, не е прилично да ги безпокоиш. Те няма да искат трети човек да им свети по време на най-романтичния ден в живота им.Никой не иска трети човек да им свети по време на най-романтичният ден в живота му.

2. Не нападай мезетата.

Да, бюфетът е безплатен, но ако някоя баба не успее да си вземе от хапките със сьомга, защото са свършили на третата минута, всички ще вперят погледи към човека, който се е натъпкал с тях като невидял.

►►► 20 грешки, които правят гостите на сватба

3. Не се възползвай (прекалено) от безплатния алкохол.

Не прекалявай с шампанското, моля!
Не прекалявай с шампанското, моля!

Напитките се леят като из ведро по време на сватба, но предназначението им е да отпуснат гостите, а не да ги напият до припадък. Така че, недей да стоиш на бара, поръчвайки безплатен шот след безплатен шот. Най-много да се озовеш безславно в тоалетната надолу с главата.

4. Не се оплаквай от храната.

Това не е ресторант на петзвезден хотел и дори рибата ти да е леко препечена, младоженците (или родителите им, ако те са плащали за празненството) ще бъдат ужасени да видят гостите разочаровани от ястията.

Най-отвратителните сватбени снимки

5. Недей да носиш бяло.

Едно от най-невъзпитаните деяния е да облечеш рокля в цвят като този на булката. Не само това – белият цвят не е практичен за големи тържества, когато червеното вино само чака да се разлее по време на някоя по-емоционална наздравица.

6. Недей да взимаш цветята от масата за вкъщи.

Колкото и да е красив букетът, не бива да си го взимаш за вкъщи.
Колкото и да е красив букетът, не бива да си го взимаш за вкъщи.

Булката може да има други идеи за тях – да ги събере, да изсуши листата и да ги сложи в сватбения албум, например. Винаги питай дали е позволено да вземеш красивия букет – ако ти дадат разрешение, давай.

►►► Най-безумните сватбени гафове (гостите разказват)

7. Не игнорирай подредбата за сядане.

Знаеш ли колко време отнема да се комбинират по идеален начин приятели, семейство и далечни роднини? Мно-о-го! Дори да мразиш един или двама човека на масата, на която трябва да седиш, недей да си хващаш стола и да се местиш. Само ще създадеш главоболия на булката. Хапни си вечерята набързо и после отиди да се забавляваш с хората, които са ти по-приятни.

8. Не флиртувай със сервитьорите.

Или поне се опитай. Те са там, за да сервират, все пак. Заговориш ли се с някой от тях, само ще удължиш процеса, което ще доведе до мрънкащи гости, които не са получили пържолата си навреме.


Виж ощеНово в Cosmo