Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 грешни причини да се омъжиш

 

Оценка: (0/5)

 
Кога да кажеш „не“!

Ако и двамата се обичате, бракът може да добави безкрайна радост и ценност в живота ви.

8 грешни причини да се омъжиш

Но много хора се женят поради грешните причини.

Ето 8 от тях:

Намирате се в Лас Вегас

Макар да си чувала да казват, че каквото се случва във Вегас, остава във Вегас, последствията от бързите бракове, предлагани там на всеки ъгъл, се прибират с вас у дома.

Най-страхотните булчински прически

Искаш да помогнеш на приятел да вземе гражданство

Може да звучи като мила услуга, но бракът с цел гражданство има неприятни последици, ако ви хванат.

Всичките ти приятелки се женят

Във възрастта между 25 и 30 сякаш всички хукват да се женят, и ако ти все още чакаш да хванеш букета, постоянното ходене по сватби може да започне да те дразни и да мислиш, че изоставаш. Спомни си, че баба ти ти казваше, че не е нужно да скачаш от покрива на кооперацията, само защото всички други го правят.

8 грешни причини да се омъжиш

Наближаваш 30-те (или 40-те, 50-те и т.н.)

Шумното тиктакане на биологичния часовник е накарало много жени да се омъжат. Но животът не е състезание и омъжването, само защото остаряваш, е рецепта за катастрофа.

Искаш някой да те издържа

В днешно време има хиляди причини за финансови проблеми. Но бракът с някой само заради парите му, не е добра идея. Ако е богат, не значи, че не е тъпанар.

Оригинален сватбен маникюр

Защото съдбата обича смелите

Ако не си сигурна, че искаш да се омъжиш и го възприемаш като риск, по-добре изчакай. Разбира се, малко риск и вяра са полезни във връзките, но трябва да се чувстваш сигурна с партньора си, преди да се разпишете. Ако не си сигурна сега, след сватбата ще стане още по-зле.

Бременна си

Неочакваните бременности са плашеща ситуация, но вече не е толкова неприемливо да си отглеждате децата, без да си омъжена за баща им. Ако не сте готови за брак, не бързайте. По-важното е да обичате детето си, отколкото дали сте се разписали в гражданското.

Влюбена си

Влюбването е прекрасно, но само защото си влюбена, не значи, че трябва да се омъжиш. Освен любовта, има и други важни фактори за брака, като финансова стабилност, съгласие по важни въпроси, взаимно уважение, желание за деца.


Виж ощеНово в Cosmo