Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 знака, че има много сериозни намерения

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Имаш сериозна връзка, но не знаеш дали ти предстои годеж в близко бъдеще? Виж какво показва кристалната топка на Cosmo.

5 знака, че има много сериозни намерения
5 знака, че има много сериозни намерения


1. Търси начини да ти помогне.
Ако приятелят ти внезапно започне да изявява желание да ти помага с миенето на чиниите или инвестира сериозна сума в покупката на страхотно спално бельо, може би просто се старае да ти покаже, че от него ще излезе добър съпруг. Преди да зададе Въпроса той – съзнателно или не – ще се постарае да ти демонстрира домошарските си страни. Така иска да се увери, че виждаш в негово лице партньор, който е готов да се заеме със своята част от общите ви задължения. 

2. Започва да се самоизтъква.
Дори да имаш успешна кариера и да можеш съвсем успешно да се грижиш сама за себе си, повечето мъже държат да бъдат силно финансово перо в общия бюджет (добра работа, достойна заплата, чисто кредитно минало) преди да се сгодят. При мъжете желанието да издържат партньорката си е инстинктивно. Така че сигурно честичко ще изтъква пред теб възможностите си да го прави в седмиците преди да ти предложи. Това означава също, че може да се изфука с някое свое служебно постижение или да ти намекне неколкократно, че е взел голям бонус.

3. Държи се като в началото на връзката ви.
Замисли се за последните няколко седмици. Приятелят ти случайно да е бил необичайно внимателен? Може би ти е подарил цветя без повод или пък е планирал интересна среща? Просто се старае по всякакви начини да бъде сигурен, че когато дойде моментът, твоят отговор ще бъде „да“. Да, малко е подличко, но истината е, че тези жестове са породени също от това, че се вълнува от възможността да се ожени за теб. Планирането на начина, по който да ти предложи пробужда онези пеперудки в стомаха му.

5 знака, че има много сериозни намерения
5 знака, че има много сериозни намерения
4. Подлага те на кръстосан разпит.
Стане ли въпрос за същинския ще-се-ожениш-ли-за-мен момент, повечето мъже осъзнават, че вероятно ще ти се случи веднъж в живота и искат да го направят наистина запомнящ се. А това може да изисква някои малко известни факти за теб. Ако приятелят ти започне да ти задава случайни въпроси за любимите ти цветя, любимия ти спомен от детството и други подобни, може да събира информация, която да му помогне да измисли идеалното предложение за брак. Има и друг проблем: освен, че иска да направи това събитие специално за теб, той добре знае какво ще те попитат всичките ти приятелки („Как ти предложи?“) и се старае да ти създаде прекрасна история за разказване.

5. Наистина е загрижен за детайлите.
Можем да се обзаложим, че в големия ден ще бъде по-нервен от всякога. Дори да е почти сигурен, че ще отговориш положително, пак ще се побърква от притеснение дали всичко, което е планирал, ще се случи както трябва. Така че, ако по принцип е спокойна натура и изведнъж започне да се притеснява, че закъснявате за вечеря например или започне да настоява да си поръчаш точно шоколадова торта за десерт, бъди нащрек за нещо бляскаво в ръката му... или поне в малка кутийка в джоба му.


Виж ощеНово в Cosmo