Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 знака, че никога няма да ти предложи

 

Оценка: (0/5)

Повечето представителки на нежния пол планират сватбата си още като малки момиченца. Влюбват се и започват да мечтаят, че той ще поиска ръката им по най-романтичния начин и приказката ще свърши с "и те заживели щастливо...". Но понякога краят не e толкова розов. Достатъчно е да се вгледаш в четири признака, които ще ти покажат дали половинката ти планира да прекара остатъка от дните си с теб.

4 знака, че никога няма да ти предложи
4 знака, че никога няма да ти предложи © Shutterstock


1. Първото доказателство, че той не крои подобни планове е избягването на темата за бъдещето. Разбира се, не е необходимо да обсъждате брака и децата, достатъчно е да се замислиш дали той планира свободното си време с теб или друго занимание в бъдеще.

2. Ако половинката ти държи да бъде финансово самостоятелен, едва ли е готов да бъде глава на семейство и източник на доходи в него.

3. Ако ти признае, че не е от "онези типове, които искат сватба", значи той със сигурност не е готов да се обвърже сериозно.

4. Четвъртият признак да не се надяваш на бяла рокля и тържество, е саркастичното му поведение, когато заговорите за брак. Мъжете, които се подиграват с този ритуал със сигурност не възнамеряват да станат част от "мъжете под чехъл", които пръскат хиляди пари за "ден като всички останали". /БГНЕС


Виж ощеНово в Cosmo