Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че младоженците няма да имат щастлив брак

 

Оценка: (2/5)

 
 

Виж за какво си мълчи фотографа!

10 знака, че младоженците няма да имат щастлив брак

Фотографът на сватбата е този човек, който буквално вижда всичко. От последните минути преди церемонията, през първите след нея, до моментите, когато младоженице са насаме. Затова и понякога става неволен свидетел на неща, които са в разрез с идеята за щастливо влюбени.

Какво казва зодията ти за твоята сватба

Младоженците имат малко емоционални контакти

Особен интерес представляват фотографии, когато младоженците се гледат един друг, прегръщата се и се усмихват. Някои двойки не могат да направят това дори на сватбата.

Младоженецът е изнервен

Понякога на пожеланието на фотографа към младоженеца, семейния им живот да върви така гладко, както сватбата, той отговаря отнесено с „ще видим“ и се обръща.

►►►ВИЖ ТУК: 10 начина да си прецакаш сватбата!

Булката отказва да целува младоженеца на снимките

Трябва да има поне една снимка, която да е запетала чувствена целувка и да предава емоционалността на момента. Но в този момент булката отвърща „не сега, по-късно“.

Двойката почти не общува по време на церемонията

Булката изглежда не особено щастлива, а младоженеца общува предимно с приятели или пък обратното. В този случай, прекрасните сантиментални снимки няма да бъдат много.

10 знака, че младоженците няма да имат щастлив брак

Младоженците се съсредоточават върху сватбата, а не върху семейния живот

Понякога се случва така, че младоженците влагат цялата си дума, време, енергия и пари в подготовката за сватбата. Без да се замислят как ще живвеят след това, как ще отварят подаръците заедно или ще трябва да изхвърлят увехналите цветя.

►►►ВИЖ ТУК: Най-безумните сватбени гафове!

Булката е „хвърлила око“ на фотографа

Някои двойки пропагандират своя отворен брак дори по време на сватбата и се отитват да съблазнят персонала или някой от гостите.

Двойката се отнася прекалено сериозно към ритуалите като разрязването на тортата

В крайна сметка сватбата е техния празник, времето когато трябва да се умихват и забавляват, а не да следят дали всичко протича правилно. Това със сигурно не е тяхна работа.

10 знака, че младоженците няма да имат щастлив брак

Речите на близките и приятелите не звучат особено весело

Ако някой от родителите не е съгласен с брака или приятелите смятат, че това не е правилната жена, това със сигурност ще проличи по време на тоста. И може да повлияе на бъдещия семеен живот.

Младоженците се карат през цялото време

Понякога цялото общуване на младите по време на церемонията се сътои в забележки и скърцане със зъби. Това никак не е добър знак.

Младоженеца е привлечен от някой друг, освен булката

Това може да бъде свидетел, непознат посетител и приятелка, но сексуалното напрежение ще бъде очевидно за всеки, който съпровожда младите по цял ден. 


Виж ощеНово в Cosmo