Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 ужасни сватбени истории

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сватбата може да се превърне в сценарий за филм, но не с щастлив край!

10 ужасни сватбени истории

По подобни случки се пишат сценариите на сватбените комедии: сплетни, торти в лицето, капризи на булката, булката беглец... Трудно е да се повярва, че подобни неща се случват в реалния живот, но организаторите и дизайнерите мога да разкажат невероятни истории, които наистина са се случили. Ето някои от тях:

Най-забавните идеи за сватбени снимки

1. Тортичка за лошия татко

Бившата на младоженеца – баща на детето ѝ – се появи неканена на сватбата му, сграби сватбената торта и я хвърли по двойката. След това се разкрещя и разказа на всички какъв лош баща е той и го замери с бутилка вино. Трябваше да викаме полицията.

Вминавай по какъв начин се наместват бившите в отношенията ви!
Вминавай по какъв начин се наместват бившите в отношенията ви!

2. Екстравагантна рокля

Една организаторка на сватби ни разказа как една булка така ѝ не показала роклята си предварително. Току преди церемонията извикала организаторката да види роклята, която била абсолютно прозрачна. А отдолу невестата била както майка я е родила.

►►►ВИЖ ТУК: Какво трябва да знаеш за избора на сватбена рокля!

3. Това е моята година!

Една невеста била ужасно разстроена, че нейната най-добра приятелка също решила да вдига сватба в същата година. Ревала, тръшкала се и се чудила как да привлече вниманието към себе си. Голямата драма била, че нейната сватба била планирана за октомври, а приятелката ѝ се омъжила през юни.

►►►ВИЖ ТУК: 7 неща, за които никой не се интересува на сватбата ти!

4. Подлата свекърва

На организатора на сватби се обадила майката на младоженеца и казала, че датата се променя. На него му се сторило странно и се обадил на двойката, за да си провери информацията. Бъдещото семейство много се учудило, защото чувало за пръв път за новата дата. Оказало се, че свекървата искала да провали сватбата.

5. Булката беглец

Малко преди датата, бъдещата булка се обадила на дизайнера, който се занимавал с оформлението на сватбата и му казала, че отменя събитието. Ето как протекъл разговорът:

Тя: Не мога да се омъжа за него, влюбих се в друг.

Дизайнерът: Как така се влюбихте в друг? Сватбата е след 5 дни.

Тя: Влюбих се във вас. Вие така добре ме разбирате.

Дизайнерът: Вие знаете ли колко ми платиха вашите родители, за да ви разбирам така добре?

Все пак сватбата се състояла и никой повече не обсъждал въпроса.

Най-отвратителните сватбени снимки

6. Закъснение

Младоженецът закъсня за сватбата с половин час, а булката – с два. След това се напиха в колата и заспаха. Когато най-после стигнаха до ресторанта, гостите вече си тръгваха.

7. Пари на вятъра

Родителите на булката ѝ предложили три варианта: внушителна сума за пищна сватба, същата сума като първоначална вноска за апартамент или половината за сватба и половината за апартамент. Булката избрала първия вариант.

Седмица преди сватбата тя казала, че си е променила решението и иска парите като вноска за апартамент. Обаче вече било късно, защото сватбата била платена.

Два месеца по-късно младите се развели. Оказало се, че невестата изневерявала на мъжа си вече цяла година с някакъв колега.

Бъди сигурна, че наистина искаш да се омъжиш!
Бъди сигурна, че наистина искаш да се омъжиш!

8. Не обличай бяло

Какво става, когато някой от гостите наруши неписаното правило, че на сватба само булката е в бяло? - Булката залива с доматен сос гостенката, която е с бял костюм.

►►►ВИЖ ТУК: 10 неща, които никога не трябва да казваш на шаферките!

9. Не снимай булката

Младоженец пребил фотографа, защото правел много снимки на булката. Не е ясно дали от ревност или от завист, защото снимал само нея.

10. Не говори с булката

Друг фотограф разказва, че една булка забранила на организаторката на сватбата – мила жена, от която никой никога не се бил оплаквал – да говори с нея. Причината била, че организаторката ѝ задала няколко въпроса за сватбата и булката решила, че ѝ губи прекалено много време. Затова цялата комуникация била поета от роднините.

Освен това, снимките на сватбата отнели ужасно много време, защото фотографът трябвало да обяснява на шаферките как да застанат и как точно да погледнат към камерата. Отгоре на всичкото, булката накарала фризьора да развали прическите на шаферките, за да изглеждат „по-грозни“.


Виж ощеНово в Cosmo