Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Рицарят на бял кон не идва и не идва? Виж нашия списък с резерви, на които си струва да обърнеш внимание!

10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

1. Бизнес акула

Нека признаем, че всяко момиче дълбоко в себе си пази детската си мечта да срещне умопомрачително красив мъж с черен мерцедес. Сега най-вероятно вече си самостоятелна и успяла. Точно тези самоуверени и независими жени искат да се видят в непосредствена близост до един достоен партньор. Ти ще си в състояние да разчиташ на него за семейния бюджет, ще правите планове за бъдещето и ще ги осъществявате заедно. Той ще бъде твоята надеждна подкрепа и връзката ви ще се гради на взаимно доверие и уважение. Въпреки това, най-вероятно ще чакаш за внимание и обич, тъй като той е много зает човек. Но не се притеснявай, твоето подобаващо място между работата и фитнес залата няма да избяга!

Най-забавните идеи за сватбени снимки

2. Сродна душа

Ако той те разбира и те приема такава, каквато си, ще се разбирате взаимно и определено е готов да стане верен спътник в живота ти. Има рядката способност да чете мислите ти и много добре знае, че имаш нужда от огромен шоколадов сладолед след тежък ден в офиса, дори без да му казваш.

10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

3. Г-н Дарси

Той е красив и галантен. Интелектуалец в костюм. Остроумен, щедър, внимателен...Може да го отблъснеш (но не прекалявай), но той въпреки това ще те преследва, защото е истински джентълмен. Изглежда перфектен, но има един минус - в днешно време се среща все по-рядко.

4. Каменна стена

Такъв човек е в състояние да поеме отговорност освен за себе си и за теб. Той ще те предпази във всяка една ситуация, ще имаш силен гръб зад себе си, каквото и да се случи и няма да позволи на никого да те нарани. Признай си, че понякога искаш да излезеш от кожата на силната жена и да бъдеш просто момиче. С такъв човек можеш да си го позволиш.

Какво казва хороскопът ти за това каква булка ще бъдеш

5. Щедър

Защото просто ненавиждаме стиснатите мъже!

6. Лоялен фен

Един човек, който те обича лудо, носи те на ръце и задоволява всеки твой каприз, е достоен кандидат за съпруг! И все пак би било добре и ти да го обичаш....

10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

7. Домошар

С такъв човек можеш да създадеш семейство. Той обича децата и е готов да стои с тях в продължение на дни и нощи. Готова ли си да забравиш за вечерните партита с приятелки и да се посветиш на дома? Ако отговорът е да, значи това е твоя човек!

►►►ВИЖ ТУК: 17 неща, които научаваш в първата година от брака!

8. Решителен

Ще реши всичките ти проблеми без да му мигне окото! В състояние е да мине десетки километри през нощта само, за да те види!

9. Г-н Положителен

Той обича живота и е готов да те развесели дори в най-тъжните дни. Той не си измисля причини да се вайка и ти не се превръщаш в спасителен пояс за него. Такъв човек е в състояние да те зарази с хроничния си оптимизъм и да те спаси от депресия.

10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

10. Твоят най-добър приятел

Обърни внимание ан анй-добрия си приятел, който винаги е там и въздиша всеки път, когато започнеш да говориш за новото си гадже. Вие сте преминали през огън и вода заедно. За него промяната в отношенията ви е една надежда, а за теб би могло да бъде щастие!


Виж ощеНово в Cosmo