Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 неща, които трябва да знаеш преди сватбата си

 

Оценка: (0/5)

 
 

Никой не ти е споменал за тези важни подробности, нали?

9 неща, които трябва да знаеш преди сватбата си

Подготовката на сватбата обикновено се върти около основните неща - рокля, украса, място, меню, покани, музика...Но за част  от тези "подробности" със сигурност никой не те е информирал. Те са важни, за да имаш една наистина перфектна сватба без неприятни изненади!

Как са изглеждли сватбените рокли в началото на миналия век

9 неща, които всяка булка трябва да знае преди сватбата си

За да имаш една перфектн сватба, следвай тези съвети!
За да имаш една перфектн сватба, следвай тези съвети!

1. Направи списък с желаните подаръци, които искаш да получиш. Не, това не е тъпо и в никакъв случай не е задължение към гостите, но определено ще улесниш и тях (в случай, че не са решили да дадат пари)  и себе си. В края на сватбения ден не искаш да се озовеш с 4 тостера и 10 комплекта чаши, нали?

►►►ВИЖ ТУК: 7 сватбени подаръка, които дразнят младоженците!

2. Инвестирай в хубав комплект телесно бельо. Почти винаги бъдещите булки са толкова развълнувани от избора на рокля, че пренебрегват избора на бельо, а то е от изключително значение, за да стои роклята ти перфектно. Още повече, ако моделът е прилепнал по тялото! 

След сватбената рокля вднага инввестирай в хубав комплект телесно бельо!
След сватбената рокля вднага инввестирай в хубав комплект телесно бельо!

3. Резервирай СПА уикенд преди сватбата. Въпреки че може да не го усещаш, стресът със сигурност е завладял всяка частица от тялото ти и имаш нужда да се отпуснеш преди големия ден. Освен това със сигурност искаш поне известно време никой да не говори с теб покрай цялата тази лудница между служебните задължения и непрекъснатите разговори за сватбената подготовка. Ако нямаш излишни средства за уикенд, може да се поглезиш с няколко прицедури в СПА център в града.

►►►ВИЖ ТУК: Най-добрият сватбен план за перфектната ти визия!

4. Дръж бутилка с вода близо до себе си не само на церемонията. Продължителното стоене права, напрежението, може би не си хапвала нищо от сутринта...Не позволявай и обезводняването да се присъедини към всико това!

5. Помоли кетъринга да опаковат две порции храна за по-късно. Много младоженци споделят, че на собствената си сватба не са хапнали почти нищо от менюто. Покрай танците, поздравленията с гостите и всичките емоции и движение, храната на сватбената маса винаги остава недокосната.

6. Определи приятелка, която ще те придружава до тоалетната. Не е лесно да се справиш с бяла огромна рокля сама, така че нека още в самото начало си наясно на кой може да разчиташ.

Приятелките са винаги на разположение, дори в моментите, когато трябва да се борят със сватбената ти рокля в тоалетната!
Приятелките са винаги на разположение, дори в моментите, когато трябва да се борят със сватбената ти рокля в тоалетната!

7. Дръж червило в сакото на младоженеца. Дори да имаш най-прекрасния грим на света, червилото няма как да остане непокътнато през целия ден (и вечер)! Не си струва да го носиш в чантата си, а и най-вероятно тя ще е заета от телефона.

Най-забавните идеи за сватбени снимки

8. Организирай медения месец веднага след сватбата! Не прави грешката да заминете след месец или два. Няма нищо по-хубаво веднага след сватбената лудост да се отдадеш на заслужена почивка със съпруга си!

Нека меденият месец започне веднага след сватбата, за да продължите максимално магията!
Нека меденият месец започне веднага след сватбата, за да продължите максимално магията!

9. По време на сватбата прави пауза от време на време, за да запомниш момента. Толкова много хора, толкова много поздравления и емоции, че на края на вечерта ще ти се струва, че е била само един миг! Няма да си спомняш подробности и всичко ще ти се слива, ще имаш снимки и видео, които ще запълнят празнините, но наистина ще се чувстваш по-добре, ако може да запечаташ в ума си толкова специални моменти от сватбебия ден.


Виж ощеНово в Cosmo