Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 мисли на всеки младоженец преди сватбата

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нормално е както на булката, така и на младоженеца да им се разтреперят краката от притеснение преди сватбата.

10 мисли на всеки младоженец преди сватбата

Чувството е вълнуващо-страшно, като това, което човек изпитва при возене с увеселително влакче. Емоциите скачат нагоре и падат надолу в рамките на секунди, гади ти се и те напушва смях едновременно. Пълна лудница е да очакваш сватбата да настъпи. Бурята се успокоява чак когато младоженецът види булката да крачи към олтара.

24 идеи за декорация на сватбени торти

Но няма да описваме блажения миг на спокойствие, който облива бъдещия жених, а трескавите мисли, въртящи се в главата му преди това.

1. „Ще се женя“!

Наистина, той е развълнуван, че се жени за любовта на живота си, най-добрия си приятел, партньора в престъпленията, неговото "повече от всичко".

►►► За каква сватба мечтаят мъжете

2. „Недей. Да. Плачеш“.

Шансът да се разплаче по време на церемонията или изричането на клетвите е 50/50. Ситуацията кара дори и най-мъжествения мъж (няма по-подходящо словосъчетание) да се просълзи от умиление. Разбира се, какъвто си е мъжествен, той ще си повтаря безброй пъти, че не бива да плаче. Възможно е дори да се постарае да изплаче всичките си сълзи преди сватбата, за да не му останат никакви.

3. „Трябва да си обръсна косата“.

В някакъв момент, на него ще му хрумне, че много снимки от церемонията ще бъдат закачени в рамка и сложени в дома ви. Образът му ще го преследва навсякъде. Когато седи в хола и гледа футболен мач. Когато си ляга вечер. Когато става сутрин. А прическата му изобщо, ама изобщо не изглежда както трябва. Това трябва да се предотврати и електрическата бръсначка е единственият изход. Сега е ред на неговия кум да го разубеди да прави каквито и да било драстични промени, тъй като едва ли бъдещият ти съпруг ще се вслуша в съветите ти.

4. „Трябва да пикая“. (Бихме написали „пишкам“, но един мъж никога не би употребил подобна дума.)

Много е важно да не се изпусне в гащите от притеснение. В крайна сметка, той трябва свърши само две елементарни неща по време на цялата церемония – да се появи и да не се напикае пред очите на всичките си познати. За него е важно да си напомни да отиде до тоалетната преди това. И ако ходенето до тоалетна веднъж е добре, то ходенето девет пъти е още по-надеждно.

Сватбени торти, вдъхновени от филмите на Дисни

5. „Дали не трябва да се откажа“?

Той не е способен да разбере сам себе си – дали наистина иска да се откаже или просто е много, много, много нервен. В 9 от 10 случая е второто. Така че, той започва да си натяква, че просто трябва да се стегне. Да си сложи костюма, а не да го разкъса и да избяга вдън горите. Да извърви пътя до олтара, без да спъне и падне. Да си каже клетвите, без да пелтечи. Ох, вече е изморен.

►►► 20 грешки, които правят гостите на сватба

6. „Окей, само още едно питие за успокояване на нервите“.

Това е нормална мисъл, ако преди това е изпил само едно малко уиски. Това не е нормална мисъл, ако преди това е гаврътнал четири големи. Надяваме се, че някой ще го спре, преди да е стигнал до деветото.

7. „Трябва да пия и пикая повече“.

Той вече е влязъл в порочния кръг, където пие, за да се успокои и ходи до тоалетна, защото пие. Легендата разказва, че един младоженец останал да се върти в кръга за вечни времена, обикаляйки света, пиейки и пикаейки навред.

8. „Ами ако тя не се появи“.

Какво ще се случи, ако отвлекат булката ми? За щастие, освен да се тревожи само за собствените си проблеми, той мисли и за това какво правиш ти. Със сигурност ще е покъртително, ако не се появиш на сватбата. Но какво ще стане, ако не се появиш, а той си помисли, че си се уплашила и избягала от олтара като Джулия Робъртс в „Булката беглец“, но ти всъщност – О, НЕ – си била отвлечена от извънземни. Така де, това е невъзможно, но точно преди величественото сватбено събитие умът му е повече от размътен.

9. „О, значи така изглежда декорацията“.

Изведнъж, пред очите му ще се отвори един нов свят и предметите, за които просто е дал своето „да“ при срещата със сватбената агенция ще оживеят. И да, той ще проумее, че е бил прав да не му пука как точно ще изглежда украсата. Нали и без това тя е избрана по вкуса и желанията на булката.

10. Трябва да си пренапиша клетвите.

Категорично ужасна идея, която би могла да му проблесне 30 секунди преди сватбата. Особено вероятно е това да се случи, ако преди това е откачал, пил и ходил до тоалетна като ненормален.


Виж ощеНово в Cosmo