Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вкусът на това лято се казва Мелвино

 

Оценка: (5/5)

Поети­те наричат виното Божествено питие. Не случайно останалите хора му казват елексир. Виното се пие винаги и по всякакви поводи и най-вече за удоволствие. Ако и ти го обичаш, със сигурност ще се впечатлиш от розето, което ние опитахме.

Повечето хора предпочитат червено или бяло вино. Но розето също има своето очарование – ако не знаеш, то се произвежда от червени сортове грозде но по технологията за получаване на бели вина. Самaта ти виждаш , че цветът на Розето се доближава до червените вина, но ако се чудиш какъв е вкусът му, то знай, че той със сигурност наподобява белите вина.

Смята се, че розовите вина са едни от първите, познати на света. Причината за това е, че най-древните техники на винопроизводството са приключвали твърде бързо и така вината са приличали повече на розе, отколкото на червените сортове вино. В Америка все още виното не се нарича розе, a blush, (което означава румено вино.) Дълго време на розето не се отдаваше нужното внимание. Но сега то е едно от най-модните типове вино. Не случайно вече започна и да измества характерното за сезона бяло вино.

Нашето лято започна с вкусна чаша бутиково вино от винен проект  Мелвино – препоръчаме ти Розе Мелвино, сорт Мерло.

Вкусът на това лято се казва Мелвино

В момента, който го вкусиш те изпълва богатия аромат на ягода, малина и теменужки. Вкусът, който ти оставя е атрактивен и плодов, със запомнящ се изключително дълъг финал. Не случайно цветът на розето, а и на етикета на Розе Мелвино е розов – символ на красотата и романтиката. Това е най-подходящото вино за дългите летни нощи, когато ти и твоята половинка искате да се насладите на своята любов.

Ако си тръгнала към морето, то непременно вземи еднo Розе Мелвино с теб, а най-добрата комбинация е с морски дарове и френски сиренца! Имай предвид, че Розови птици прелитат и ниско над Пловдив - Капана квартал на творческите индустрии - може да намериш фламингото в Малката coffee Библиотека, BASQUIAT Wine & Art, Малкият двор/ Петното на Роршах, Паваж. В Бургас и София също може да намериш продукти на винен проект Мелвино.

Не е нужно да ти даваме гаранция за добро изкарване и любов, нали?!

12 вида вино според твоята зодия


Виж ощеНово в Cosmo