Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тайните на красивата кожа от Galenic

 

Оценка: (0/5)

Името на марката Galenic идва от галеника – наука за съединяването на съставки с двойно значение – да направи активната съставка усвоима за кожата, запазвайки напълно ефикасността й. Следвайки тази философия, Galenic има честта да представи своите два нови продукта – дневната глобална антиейдж грижа    Secret d’Excellence La Creme и нощния крем Beaute de Nuit Gelee Chrono-Active.

Как да замразиш времето  

Тайните на красивата кожа от Galenic

Secret d’Excellence се обръща към жените, които търся несравнима ефикасност срещу времето. Липсата на тонус и стегнатост, бръчки и фини линии, посърнал вид на кожата и липса на блясък – всички те са под прицела на глобалната антиейдж грижа.

А как по-добре да замразиш времето, от това да го направиш със съставка, свикнала да живее в ледовити условия? Това е снежното водорасло, което използва студа, за да спре своя биологичен часовник. За да се поддържа антиейдж ефикасността на снежното водорасло до контакта с кожата е използвана структурата Cristal Fusion. На практика, снежното водорасло е „обковано“ в ансамбъл от кристали (образувани от маслени капки). При контакта с кожата, в зависимост от топлината, те започват да се топят с различна скорост и всички съставки, включително водораслото, проникват много дълбоко.

Снежното водорасло има други съюзници – витамини B3, E и C (озаряват тена и защитават от свободните радикали); хиалуронова киселина и глицерин (хидратират); оптически агенти с ефект на пудра (матират).

Очаква чувствено изживяване при нанасяне – при контакт с кожата, плътният и сладострастен крем става фин, колкото серум и попива изключително бързо. Резултатите си по-сияйна, млада, гладка и стегната кожа.

Нощен страж

Тайните на красивата кожа от Galenic

Превърни всичките си нощи в удоволствие за твоята кожа с крема Beaute de Nuit Gelee Chrono-Active. Той също има една основна съставка – папаята. Но не каква да е. В Индия, рядък и ценен сорт папая, която устоява на слънчевите атаки, на дъждовете, на разпространението на инсектите.

В ранна зрялост, кората й не се поддава на наранявания и поддържа гладката си повърхност, благодарение на един мощен протеалитичен ензим (протеаза), част от състава на сока на плода, който изяжда всички замърсявания на повърхността и участва в преструктурирането и зарастването на тъканите. Така, кожата на папаята е в непрекъснато състояние на възобновяване.

Тъй като експертизата на Galenic не спира с откриването на активния агент, майссторите-моделиери на формули създават специфична галенова сктруктура. В естествено състояние, водата в сокът, който изпълва папаята, е жизненоважен елемент за скъпоценната протеаза.

Затова папаята е „вградена“ в текстура, възможно най-богата на вода: акватичен гел.

„Пач“ ефект:

Майсторите-моделиери на формули изобретяват една структура с ефект-пач, която гарантира хидратиращо и изпълващо действие за през цялата нощ. Водата се задържа на повърхността на кожата за една продължителна хидроинфузия.

И така, с всяко събуждане, виждаш кожата си все по-красива.

Превърни всичките си нощи в удоволствие за твоята кожа с крема Beaute de Nuit Gelee Chrono-Active.
Превърни всичките си нощи в удоволствие за твоята кожа с крема Beaute de Nuit Gelee Chrono-Active.

23ч.

Когато заспиш, ремоделиращата Макро-протеаза усвоява и елиминира мъртвите клетки. Вече отстранени, те не могат да образуват струпвания на повърхността на кожата.

1ч.

По време на интензивното клетъчно обновяване, новородените вече

клетки се отделят с лекота от повърхността на кожата.

от 1ч. до 4ч.

Кожата е готова за своята хидро-инфузия. Тя е преизпълнена с влага, благодарение на хидратиращите молекули (растителен глицерин и сорбитол) и на хиалуронова киселина с изключително високо молекулярно тегло, действаща като 'полу-оклузивен' пач.

7ч.

На събуждане, кожата е копринено-изваяна до неузнаваемост. По-красива, по-млада, тя е като преродена.


Виж ощеНово в Cosmo