Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Суши с бекон. Защо не?

Суши с бекон. Защо не?
Суши с бекон. Защо не?

Беконът е един почти магически деликатес. В това се увери екипът на “Маестро Соларис”, когато работеше по заснемане на визията, която виждаш по-горе. Тя е част от кампанията на „Маестро Соларис” озаглавена „Световна кухня”. Идеята ни беше да покажем, че пушеният ни бекон „Маестро Соларис” може да се възприеме като универсален продукт и така да замести основни съставки в популярни ястия от световната кухня. Освен в класическото японско ястие суши, използвахме пушен бекон и в лазаня - на мястото на корите; направихме мексиканска тортийа с бекон вместо царевична питка, а и увихме традиционните български сарми в бекон, за да постигнем максимална изтънченост при поднасяне на ястието.

Суши с бекон. Защо не?
Суши с бекон. Защо не?
При приготвяне на „суши Соларис” екипът ни не очакваше много високи постижения. „Пълнежът” бе приготвен по оригинална рецепта и единствената разлика с истинско суши бе обвивката. Пушеният бекон на „Маестро Соларис” съвпадна идеално с представите за класическия външен вид на ястието, но истинската изненада дойде, когато опитахме от новото „Соларис” изкушение. Вкусът на бекона влезе в изключително добра комбинация с другите съставки. Мигове след откриването на тайната рецепта, от „Соларис” суши останаха само четирите парченца, които виждаш на снимката.

Защо ти разказваме тази история? Не за да приготвиш суши с бекон в къщи, а за да ти покажем нагледно, че пушеният бекон на “Маестро Соларис” може да бъде наистина универсален продукт. Ароматният вкус на този пушен деликатес и сочността, която може да придаде на всяко ястие, правят пушения бекон страхотна кулинарна добавка. Рецептите с участие на пушен бекон са много и се намират лесно в интернет. Те обаче, със сигурност не могат да покажат всички възможни приложения на пушения бекон в готварството. Просто дай воля на своята кулинарна фантазия. Хубавият бекон дава неограничени възможности за импровизация, а пушеният бекон „Маестро Соларис” ще ви даде това доказано перфектно качество, от което имаш нужда за истински кулинарни подвизи.


Ново в Cosmo