Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разбра ли кой е новият моден аксесоар?

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
Да си в крак с модата е трудно. Витрините се сменят светкавично, тенденциите – постоянно. Но черното винаги е на мода. Нов моден аксесоар бе представен на българския пазар. Провокираща, загадъчна, стимулираща – това е 5 (five/файв) новата марка дъвки от Wrigley.

5 черпи вдъхновение от петте човешки сетива и е тук, за да ги съблазни чрез уникалния си вкус. 5 е нещо, което трябва да имаш, преди да се впуснеш в парти приключения и забавления. Изисканата й опаковка ще те направи забележима, като „малката черна рокля” или последния смарт телефон. Завладяващите ментови аромати: COBALT™ и ELECTRO™ действат навсякъде - в дискотеката, клуба, на всяко парти.

Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
Малката черна кутийка е комплимент към чантата на тези, които искат да са в центъра на събитията и новите тенденции. Всички, които искат да прекрачат границите на конвенционалното, всички, които искат да са различни. Любопитството и жаждата за нещо ново ще бъдат задоволени и завладени от сетивното пиршество, което предлага 5.
 
Класически е дизайнът и на самите дъвки. Те са стилно опаковани лентички, което ги прави перфектни за споделяне между приятели.

Стилът трябва да има и съдържание, затова 5 са направени с иновативната формула, която доставя на сетивата ти интензивен, наситен, завладяващ вкус.

Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
Разбра ли кой е новият моден аксесоар?
За Wrigley:
Wm. Wrigley Jr. е компания признат лидер в сладкарската индустрия. Тя предлага широка гама от продукти, включително дъвки, твърди и меки бонбони, близалки и шоколад. Компанията работи в над 40 страни, а продава своите продукти в над 180. Три от тези марки - Wrigley’s Spearmint®, Juicy Fruit®, and Altoids® – са с традиция от над един век. Други обичани от потребителите марки са:  Doublemint®, Life Savers®, Skittles®, Big Red®, Boomer®, Pim Pom®, Winterfresh®, Extra®, Starburst®, Freedent®, Hubba Bubba®, Orbit®, Excel®, Creme Savers®, Lucas®, Eclipse®, Airwaves®, Solano®, Sugus®, Lockets®, P.K. ®, Cool Air® и 5™. Wrigley е със седалище в Чикаго, САЩ и работи като филиал на MARS Incorporated, със седалище в Маклийн, Вирджиния. MARS е семейна компания, оценявана на 27 млрд. долара. Тя произвежда някои от водещите марки храни, десерти, напитки, храни за домашни любимци и продукти за здравословен начин на живот.


Ново в Cosmo