Отключи потенциала си с Reebok Crossfit Nano 7 през 2017

Reebok продължава да развива гамата Nano, подобрявайки силуета и предоставяйки тренировъчна обувка без компромис, което я прави подходяща за всеки атлет.

 Reebok продължава да развива гамата Nano, подобрявайки силуета и предоставяйки тренировъчна обувка без компромис, което я прави подходяща за всеки атлет.

Кантон, САЩ – 01 февруари 2017 г. - Reebok представи тренировъчната обувка CrossFit Nano 7. Марката утвърждава статуса си на един от водещите брандове за производство на обувки сред CrossFit общността.

Създаден да бъде най-добрата тренировъчна обувка, Nano 7 позволява на всеки любител на интензивните тренировки да стъпва изключително леко и сигурно. Технологията NANOWEAVE прави модела най-комфортния, издръжлив и дишащ Nano досега.

Powerlaunch toebox е друга характеристика на обувката, която предоставя здрава основа за още повече сила, издръжливост и стабилност. Петата е подсилена, така че обувката да обхваща крака по-добре, и всяко движение по време на тренировка да бъде стабилно и сигурно.

“Ние от Reebok винаги сме се стремили да създаваме най-добрите продукти за CrossFit и за още по-голямата фитнес общност. Развиваме се динамично и осигуряваме най-подвижната и гъвкава тренировъчна обувка в Nano серията досега. Крайната ни цел  е да дадем мощно средство на хората да се движат по естествения начин, който им е заложен по рождение.“, казва Джъдсън Ванкор (Judson Vancor), Глобален продуктов директор на Reebok.

Както и предишните Nano еволюции, Nano 7 разполага с много подобрени ъпдейти, разработени успоредно с NANOWEAVE технологията:

Прецизна структура – здрава основа на ходилото, която подобрява стабилността и силата при натоварване.

Разширена RopePro подметка – гарантира устойчивост и защита, а сега е прикрепена към горната част на обувката и привлича погледа с нова грапава гумирана материя за по-добро сцепление.

Възглавничка и противоударна технология – осигурява лекота по време на тренировки, които включват бягане, боксови удари и скокове.

Джъдсън Ванкор декларира намерението на Reebok да затвърди позицията си на най-добрия бранд за тренировъчна екипировка, заздравявайки връзката си с CrossFit атлетите посредством обувката, превърнала се в най-важния елемент за всяка тренировка.

"Reebok разбират, че дори най-малките промени могат да станат фактор за значителна разлика. Страхотно е, че сме част от процеса на ежегодното усъвършенстване на гамата Nano, знаейки че винаги имаме най-добрите обувки на разположение. Тази година моделът на глобално ниво е обявен през януари, така че ще мога да тренирам през по-голямата част от сезона с обувката, с която ще се състезавам и на CrossFit игрите 2017“.– Катрин Давидсдоттир, (Katrin Davidsdottir), Шампион на CrossFit игрите за 2015 и 2016 г.

Reebok CrossFit Nano 7 е наличен в представителните магазините на Reebok в Сердика Център, София и Grand Mall Varna от 01 февруари 2017 г.