Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Официални правила на играта „Cosmopolitan Shopping Sprint в Мол Бургас Плаза“

 

Оценка: (0/5)

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на играта „Cosmopolitan Shopping Sprint в Мол Бургас Плаза“

I. Организатор на играта

Играта се организира и провежда от „СББ Медиа” АД, със седалище и адрес на управление гр. София, ул.”Отец Паисий” № 15, („Организатор на играта”). Участниците в играта се задължават да спазват изложените по-долу Официални правила.

Организаторът на играта си запазва правото да променя и допълва Официалните правила. Промените влизат в сила след оповестяването им на: www.burgasplaza.bg

II. Продължителност и място на провеждане на играта

Играта „Cosmopolitan Shopping Sprint в Мол Бургас Плаза“ се провежда на 06.08.2016г. между 12:00ч. и 20:00ч. на партерно ниво в общите части на Мол Бургас Плаза, намиращ се на ул.Транспортна 31 в гр.Бургас.

III. Механизъм за участие в играта

На територията на търговския център ще бъдат изградени три къта – дрехи, обувки и аксесоари. Участничките трябва да обиколят за 20 минути всички кътове и да вземат артикул от всеки кът. Финалната точка по трасето са специално изградените пробни, където всяко момиче трябва да се преоблече с дрехите и аксесоарите, които е избрала.

Журито на Cosmopolitan ще реши коя от участничките е успяла да съчетае артикулите в cosmo стил: Секси, модерен, носещ духът на всичко най-ново от тенденциите на сезона, но също така и практичен и съобразен с градския живот.

Ще спечели тази от участничките, която успее да комбинира по най-успешен начин спрямо модните тенденции избраните от нея различни типове дрехи, като прояви своя личен стил и усет за красота.

  • - Максимален брой участнички, които ще се допуснат до състезанието са първите 100 регистрирали се и потвърдили участието си на място в интервала между 12:00 и 16:00 ч.

  • - В състезанието могат да участват само момичета над 16 години.

  • - Момичетата на възраст от 16 до 18 години в деня на състезанието трябва да представят подписана декларация от родител, че се съгласява момичето да участва „Cosmopolitan Shopping Sprint”

  • - Участничките трябва да оставят всичкия си личен багаж, връхни дрехи и лична карта на специално обособения гардероб за целта и да се регистрират.

  • - Всяка участничка получава специална чанта, в която да поставя избраните от нея артикули.

  • - Участничките стартират обиколката на трасето.

  • - Участничките могат да взимат артикули само от специално обособените кътове за целта.

  • - Участничките трябва да съобщат на отговорните лица на съответния кът, колко артикула са взели.

  • - Кътовете са три: дрехи, обувки и аксесоари.

  • - След като преминат през всички кътове, трябва да дефилират с избраните артикули пред жури

  • - Участничките, които не продължат във финалния кръг, трябва да оставят всички артикули и предоставената им чанта в пробната, която са ползвали за преобличане.

  • - Журито ще определи на място десет момичета, които продължават във финалния кръг.

  • - Победителката се определя на място от жури.

  • - Участничките в състезанието се задължават да пазят дрехите и аксесоарите в добър външен вид до приключване на събитието и напускане на обекта.

  • - Участничките нямат право да заменят спечелените награди за тяхната парична равностойност.

IV. Награда в играта

  • Победителката ще си тръгне с ваучер за пазаруване в Burgas Plaza Mall на стойност 200 лв., както и много подаръци от списание Cosmopolitan и партньорите на събитието.

  • Момичето, класирало се на второ място получава ваучер за пазаруване в Burgas Plaza Mall на стойност 100 лв., както и много подаръци от списание Cosmopolitan и партньорите на събитието.

  • Третата подгласничка получава ваучер за пазаруване в Burgas Plaza Mall на стойност 50 лв., както и много подаръци от списание Cosmopolitan и партньорите на събитието.

VI. Право на участие

В играта имат право да участват всички посетители на Мол Бургас Плаза, които имат навършени 16 години.

Нямат право да участват работниците и служителите на „Бургас Плаза” АД, както и работниците и служителите на наемателите в търговския комплекс.

VII. Публичност

Участниците предоставят изричното си съгласие, че в случай на участие в играта, Организаторът може да използва личните им данни, да ги фотографира, записва, заснема и да публикува техни снимки, аудио и видео записи с цел популяризиране на играта, както и където намери за добре.

VIII. Защита на личните данни

Организаторите на играта поемат задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), да събират и обработват личните данни, предоставени от участниците в играта, както и на техните родители/настойници единствено по повод и във връзка с играта и обратна връзка с цел изпращане на промоционална информация за изданията на СББ Медиа и/или за организираните от организаторите събития. Същите няма да се разкриват и предоставят на трети лица. Организаторите гарантират защитата на данните от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и други незаконни форми на обработване. С регистрирането на участието си в играта ще се счита, че спечелилият дава изричното си съгласие личните му данни да бъдат използвани за цели, свързани с играта. Базата данни за всички участници ще бъде обработвана при спазване на изискванията на ЗЗЛД и личните данни на участниците няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Всеки участник има право на достъп и поправка на своите лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.

IX. Прекратяване на играта

Организаторът на играта има правото да прекрати играта по всяко време в случай, че настъпят форсмажорни обстоятелства, злоупотреби или нарушаване на Официалните правила. Посоченото право е неотменимо.

X. Официални Правила

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на Организатора на Интернет адрес: www.burgasplaza.bg, както и на официалната facebook страница от 22.07.2016г. до приключването на играта на 06.08.2016г. Повече информация може да получите и на телефон 056/ 522 484, в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа.

С включването си в играта участниците се съгласяват с Официалните правила.


Виж още



Ново в Cosmo