Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-накрая - решението за сваляне на силен и водоустойчив грим

 

Оценка: (0/5)

Всички обичаме грима: забавно е да си играем с цветове и форми, да изпробваме нови варианти, да променяме своята визия от дневна на вечерна, да започнем деня с грим а ла femme fatale или с нежен грим, който веднага да ни подмлади. Не е толкова забавен обаче моментът, когато гримът трябва да се свали. За щастие това вече не е проблем!

Най-накрая - решението за сваляне на силен и водоустойчив грим

Новата двуфазна мицеларна вода на Garnier с масло е съвършената комбинация на масло, което стопява грима, и на мицели, които почистват лицето като магнит. Преди употреба разклати, за да се смесят маслото и мицеларната вода, напои тампона и почисти лицето си, без да търкаш силно, с едно движение. Кожата става чиста, спокойна и без мазни следи.

Най-накрая - решението за сваляне на силен и водоустойчив грим

Поиграй си с грима и се включи в играта с награди „Двете лица на красотата“! На едната половина от лицето си остави грима, а другата почисти с двуфазната мицеларна вода на Garnier с масло.

Направи си селфи, на което държиш двуфазната мицеларна вода на Garnier с масло, и го качи на www.cleanselfie.com/bg. Впечатли журито, което ще награди най-забавните снимки с богат пакет продукти на Garnier. Позабавлявай се и спечели награда до 25 юли. Приеми предизвикателството!


Виж ощеНово в Cosmo