Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Михаела Филева в ново амплоа

 

Оценка: (5/5)

Добре познатият бранд при болки и възпаление в гърлото Тантум Верде® вече има своя посланик за България в лицето на чаровната певица Михаела Филева.

Михаела Филева в ново амплоа

Изборът на звездата на Монте Мюзик не е случаен. „Търсихме млад човек, който да е известен и да ползва продуктите на Тантум Верде®. Искахме да е убеден в ефективността им, а не просто да рекламира даден бранд или продукт. Много сме щастливи, че Михаела Филева прие нашата покана да стане посланик на Тантум Верде® за България“, споделя Галя Алексиева, мениджър ОТС продукти в Анджелини Фарма България.

„Познавам отдавна продуктите на Тантум Верде®, а и аз самата ги ползвам когато имам проблеми с гърлото“, споделя младата изпълнителка. „Използвам при нужда таблетките за смучене на Тантум Верде®. Любимите ми вкусове са мента и лимон“, допълва Михаела Филева.

Младата изпълнителка засне наскоро специална фотосесия с таблетките на Тантум Верде®, като идеята беше всеки вкус от тях да пресъздава определен сезон от годината, тъй като болките в гърлото са не само през зимата. Евкалиптът напомня за заскрежено синьото на зимата, вкусът на мента – свежестта от пробуждащата се пролет, портокала и мед – сочността и енергията на лятото, а лимона – изобилието и яркостта на есента.

Михаела Филева в ново амплоа

Тантум Верде® таблетки за смучене се предлагат в удобна опаковка „вземи със себе си“ и са подходящи за възрастни и деца над 6 години. Основната съставка в Тантум Верде® е бензидаминов хидрохлорид – нестероиден противовъзпалителен лекарствен продукт за локално приложение, който има четири основни действия – противовъзпалетелно, аналгетично, локално анестетично и локално антисептично. Предлагат се в четири вкуса - евкалипт, мента, лимон, портокал и мед. Другите продукти в линията на Тантум Верде® са Тантум Верде® спрей за устна лигавица, Тантум Верде® спрей форте за устна лигавица и Тантум Верде® промивка за уста.

** Тантум Верде® е лекарствен продукт без лекарско предписание. За възрастни и деца над 6 години. Съдържа бензидаминов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката.


Виж ощеНово в Cosmo