Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Колекция Lisca за есен-зима 2014

 

Оценка: (0/5)

Всяка жена има своя любим модел бельо, към който се връща всеки път, защото е сигурна, че ще получи търсения комфорт и изпитано удобство.

Такива модели можете да откриете в повечето класически модели на Lisca. Модерната класика обвързва елегантност и удобство и едновременно с това осигурява перфектна поддръжка за големи размери на чашките и по-голяма подгръдна обиколка.

Колекция Lisca за есен-зима 2014

Жените, които избират бельо в по-големи размери знаят много добре защо е толкова важно то да бъде удобно. Те оценяват завършеният дизайн, качествените материали, осигурени от любимите им сутиени.
Lisca предлага това в продължение вече на шест десетилетия. Изпитаните модели бельо са допълнени от модерни цветове и модерни детайли. Колекциятa Lisca за есен-зима 2014
също така ще ви даде възможност за избор на сутиени на по-големи размери - до G, на мека или твърда чашка. Заедно с популярните цветове (телесно, керемидено, бяло и черно), тази есен бельото се предлага и в елегантните и модерни тонове в тюркоазено и бургундско червено.

Въпреки, че чувството на привлекателност е прекрасно, жените понякога главно искат нежен комфорт. Тенденцията от последните години са сутиени без подплънки, които осигуряват нежна
подкрепа за гърдите, лекота и комфорт. Въпреки липсата на оформящите подплънки, сутиените осигуряват напълно естествен външен вид.

Романтичен, луксозен, елегантен това е образът на съвременната жена в основната колекция Lisca. Въпреки, че съвременните жени имат разностранни интереси и се справят успешно със задачите у дома и на работното място, отделят време за спорт, пазаруване и компанията на приятели, все пак искат да се чувстват обичани. Всичко това е събрано в  колекцията на Lisca.

За всички онези, които вече ни познават и за тези, които искат да опитат нещо ново е нашето неустоимо предложение – до 15 декември 2014 г. всички модели от основната колекция на Lisca ще се предлагат с  20% отстъпка  от редовната цена.


Виж ощеНово в Cosmo