Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Колекция CLIMACHILL на adidas за пролет/лято 2017 създадена за необикновените

 

Оценка: (0/5)

CLIMACHILL се завръща за своя 4-ти успешен сезон, като отново предефинира иновациите в охлаждащите облекла с нови подобрени технологии. С високите температури растат и предизвикателствата, а с adidas CLIMACHILL расте и решимостта да ги преодоляваме.

Колекция CLIMACHILL на adidas за пролет/лято 2017 създадена за необикновените

Сътрудничеството с атлети от цял свят доказа, че влажното време и високите температури затрудняват тренировките и спортните съревнования. Когато телесната температурата надвиши 37 градуса по Целзий, продуктивността намалява и атлетите не могат да разкрият своя максимален потенциал. Ето защо, новата колекция adidas CLIMACHILL използва водещи в индустрията технологии, за да поддържа телесната температура на атлетите в оптимални стойности, помагайки им да се представят отлично дори и в най-горещите условия.

В резултат от съвместната работа на adidas с водещи атлети, както и от продължителните тестове в климатичната камера на изследователската лаборатория на adidas, колекция Пролет/Лято 2017 е най-иновативната серия облекла и обувки с охлаждаща технология до момента. Гамата показва еволюцията на предишните технологии CLIMACHILL за постигане на оптимална телесна температура:

  • Дишаща материя - нишки с триъгълно сечение насочват въздушния поток към кожата, за да осигурят по-добро проветрение.

  • Алуминиеви сфери в областта на гърба за мигновено охлаждане. Те са стратегически позиционирани в областта на гърба и врата, за да кореспондират с най-топлите части на тялото, осигурявайки мигновено охлаждане при допир.

  • Отвеждане на потта - плоските нишки отвеждат топлината и влагата от тялото и елиминират неприятните миризми, а да осигурят непрекъсната свежест.

  • Различно тегло и плътност на материята в зависимост от спортните дисциплини, за да се подобри функционалността на представянето спрямо нуждите на атлета.

adidas цели създаването на облекла, които са по-устойчиви на климата и се отличават със стил и ефективност. Линията CLIMACHILL се отличава с технология, която няма аналог в начина, по който се бори с прегряването на атлетите, давайки им свобода да продължат да тренират и да се състезават, независимо от жегата.

Колекцията идва в нови наситени цветове и е част от концепцията на adidas CLIMAZONE. Разработена за необикновените, adidas създаде обединена продуктова концепция, която е насочена към специфичните предизвикателства на времето и помага да се подобри представянето при екстремни температурни условия.
Колекцията идва в нови наситени цветове и е част от концепцията на adidas CLIMAZONE. Разработена за необикновените, adidas създаде обединена продуктова концепция, която е насочена към специфичните предизвикателства на времето и помага да се подобри представянето при екстремни температурни условия.

adidas CLIMA включва три продуктови групи, всяка проектирана да осигури пълна независимост на атлетите от климатичните фактори:

  • CLIMACHILL за контрол на телесната температура при горещо време

  • CLIMAHEAT за контрол на телесната температурa при студено време

  • CLIMAPROOF за предпазване от вятър, дъжд и сняг

Колекцията adidas CLIMACHILL за Пролет/Лято 2017 е налична от 22 март в представителните магазини на марката.

Пролетно-лятната серия CLIMACHILL включва разнообразие от продукти за тренировка и бягане: тениски, потници, шорти, клинове и спортни обувки.

За повече информация посетете adidas.com/climazone и следвайте новините в Twitter и Instagram с #Climachill 


Виж ощеНово в Cosmo