Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Искаш ли да полетиш след секс

 

Оценка: (0/5)

В месеца на любовта - февруари, Durex стартира една от най-вълнуващите си промоции и насърчава двойките да опитат нещо различно.

Искаш ли да полетиш след секс

С всеки продукт Durex идва и шансът три щастливи двойки да полетят с балон над Сопот. След като се насладят на екшъна в леглото, единственото, което трябва да направят е да въведат кода от касовата бележка, с която е закупен продукт на Durex на стойност над 8 лв. с ДДС в периода 1 февруари – 31 март, в специално създаденото приложение на фейсбук-страницата или да го пратят като смс на кратък номер 19353. Двойките ще имат достатъчно време до края на март, когато приключва промоцията.

По този начин, освен част от месеца на любовта, Durex ще стане част и от незабравимите спомени на влюбените двойки. В продължение на два месеца те ще имат възможността да натрупат много кодове и да увеличат шанса си да спечелят полет с балон.

За да бъде забавлението пълно, Durex организира и забавна игра на своята страница във ФБ!

Повече за Durex

Durex е номер 1 презерватив в света. Durex се радва на доверието на своите потребители по света благодарение на качеството и безопасността. Голямото разнообразие от презервативи и лубриканти не само предпазва от нежелана бременност, но дава повече удоволствие и предлага уникално сексуално преживяване с повече от 85 години опит, високо качество и иновации, които дават повече удоволствие и сигурност при правенето на секс. Durex не спира да работи за създаването на нови продукти, които подобряват сексуалното преживяване и разработва програми, които подобряват сексуалното здраве на хората. За повече информация посетете уебсайта на Durex и българската фейсбук-страница.


 


Виж ощеНово в Cosmo