Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

 

Оценка: (0/5)

Известни личности подкрепиха благотворителната кампания на Bra Clinic ДОКОСВАМ=ПОБЕЖДАВАМ!

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

През октомври Bra Clinic, марка салони за бельо, които предлагат размери в чашки от А до К и се специализират в услугата бра фитинг, чрез благотворителната кампания Докосвам=Побеждавам отново дава на българските жени идеалното оправдание да се отърват от своя стар, зле пасващ сутиен, като го дадат за реЦИЦлиране и по този начин да подкрепят борбата с рака на гърдата.

На 1-ви Октомври в Bra Clinic, Paradise Center, се състоя откриването на кампанията Докосвам=Побеждавам, която подкрепят много популярни дами: Алекс Раева, Ива Дойчинова, Деси Банова, Нора Караиванова, Ани Михайлова, Марта Вачкова, Катя от Ритон, Маги Джанаварова. За старт на кампанията те дадоха личен пример и изхвърлиха старите си, зле пасващи сутиени.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране
Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране
Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Нора Караиванова изпълни предпремиерно новия си сингъл “Искам те”.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Какво е реЦИЦлиране?

През целия октомври в салоните на Bra Clinic в Paradise Center и Сердика Център, София, можеш да донесеш и изхвърлиш своя стар неудобен сутиен (зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите).

В замяна ще получиш 10лв. ваучер за отстъпка за закупуването на нов сутиен от Bra Clinic в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация**. Всички събрани сутиени ще бъдат предадени за рециклиране. Средствата от изкупуването им ще бъдат предоставени на инициативата „За живота“. Bra Clinic за трета година популяризира профилактиката срещу рака на гърдата и подкрепя „За живота“ в събирането на средства за закупуване на иновативна апаратура за лъчелечение в полза на СБАЛ по Онкология ЕАД.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Мнение на доктор-специалист

„Подкрепям кампанията „Докосвам=Побеждавам“, организирана от Bra Clinic. Всяка жена освен редовен преглед при специалист може сама периодично да се грижи за профилактиката като си прави самопреглед и носи сутиен в подходящ размер. Погрешният размер сутиен може да навреди на здравето на гърдите.“, споделя Д-р Илия Полихронов, онколог-хирург в Клиника по „Мамология и реконструктивна хирургия” в Национална онкологична болница.

Още благотворителни идеи

В рамките на кампанията специално обучените от експерт-онколог бра фитинг консултантки информират дамите как да си правят самопреглед и ще раздават ръководства за закачане под душа с полезна информация за симптомите, за които трябва да следим по време на самопреглед. Освен това, през целия октомври в обозначени дарителски кутии в салоните на Bra Clinic всеки може да направи дарение в подкрепа на инициативата „За живота“.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Вдъхновение

Изабела Сакутова, основател на Bra Clinic и инициатор на кампанията Докосвам=Побеждавам, споделя: „Като част от бизнеса с бельо, смятаме за своя отговорност да популяризираме сред дамите колко е важно да се грижат за здравето на гърдите си. Освен това, кошът за сутиени е лесен начин да се отървем от нежеланите такива, които всяка от нас има в шкафа си с бельо и така да подкрепим „За живота“ в борбата с рака на гърдата.” Кампанията започва на 1-ви октомври в салони за бельо Bra Clinic, Сердика Център и Bra Clinic, Paradise Center, София. За повече информация - www.braclinic.bg / www.dokosvam.bg


Виж ощеНово в Cosmo