Декодирай ДНК-то на твоята красота

Хората по света са 99.9% идентични, дори без родствена връзка помежду им. Програмата за диагностика и терапия на кожата ONE.GEN/01 ти помага да дешифрираш останалия 0.1%, който те прави различна.

Хората по света са 99.9% идентични, дори без родствена връзка помежду им. Програмата за диагностика и терапия на кожата ONE.GEN/01 ти помага да дешифрираш останалия 0.1%, който те прави различна. И е ключът към красотата ти.

Възходът на технологиите

Декодирането на човешкия геном през 2003 година  позволи да се определят точките, в които сме генетично различни едни от други. В споменатата 0.1% генетична разлика са заложени факторите, които ни отличават, определят цвета на очите, кръвната група, рисковете към дадено заболяване или ранно състаряване на кожата. Определен брой генни изменения от  този миниатюрен процент от твоето ДНК (наричани още  единични нуклеотидни полиморфизми (ЕНП), директно показват риска от видими кожни промени. Prima-Derm, испанска лаборатория за молекулярна козметика,  предлага нов подход в диагностиката на кожата и козметичната терапия, благодарение на програмата ONE.GEN/0.1. Учените от  лабораторията на марката, в сътрудничество с Научноизследователския център на Независимия университет в Барселона, са открили най-голям брой (цели 35!) генетични изменения, свързани именно със стареенето. Те с право са убедени, че кожата не се поддава еднакво на козметичните интервенции. Нужно е използването на персонализирана козметика, разработена според резултата на индивидуално генетично изследване

Как работи програмата ONE.GEN/0.1%? 

Взимат ти проба от слюнката и я изпращат в специализирана  лаборатория. Там се прави личен  профил на генетичните изменения, свързани с кожата ти. Към тази генетична карта се прибавя индивидуалната история за навиците и начина ти на живот - данни, получени чрез въпроси от анкета.

След стриктния анализ на 35-те генетични изменения  и навиците ти на живот, може да получиш  досие за състоянието на кожата по имейл или да го вземеш от центъра на фирмата (ул...). Време е за последната стъпка – поръчка на персонализирани козметични продукти, които решават точно твоите проблеми и подобряват цялостното състояние на кожата.

Препоръчителната програма включва:

Емулсия с пилинг ефект; серум Gen Еlixir – в него се разтварят така наречените „бустер концентрати” със съставки, подбрани според индивидуалния генетичен профил и средна концентрация 65% на активното вещество; хидратиращ и защитен крем Gen synergy - благоприятства бързото усвояване на съставките от клетките на кожата.

ONE.GEN/0.1%  ти дава възможност да влезеш в нова ера, бъдещето на козметичната терапия. Да, само 0.1% те прави уникална от останалите, но сега имаш възможност да изглеждаш различно и буквално да станеш неповторима. 

Бутикът на ONE.GEN се намира в София, бул. Витоша 64, а входа му е откъм бул. Патриарх Евтимий. Ще го познаеш по изчистената и стилна бяла визия.