Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

 

Оценка: (0/5)

На 28 септември в салон за бельо Bra Clinic, в Сердика Център, София се проведе медийно събитие за откриване на четвъртото издание на кампанията Докосвам=Побеждавам.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

Целта на кампанията е да създаде у българските жени позитивно отношение към профилактиката като основна стъпка към здравето на гърдите. По време на събитието, посланиците на кампанията официално изхвърлиха техни стари, зле пасващи сутиени в специалния кош, поставен в салона за бельо. Все повече са известните дами в България, които подкрепят кампанията „ДОКОСВАМ-ПОБЕЖДАВАМ“ - Деси Банова, Гергана Николаева, Маги Джанаварова, Сантра, Ива Екимова, Богдана Трифонова, Светлана Василева, Нана Гладуиш, Ива Дойчинова, Марта Вачкова, Нора Караиванова са само част от известните имена, които се включват в кампанията на Bra Clinic.

Дамите напрaвиха първата стъпка към здравето на гърдите – носенето на правилен размер сутиен, а втората, която всяка дама може лесно да направи, е редовният самопреглед и профилактичен преглед.
Дамите напрaвиха първата стъпка към здравето на гърдите – носенето на правилен размер сутиен, а втората, която всяка дама може лесно да направи, е редовният самопреглед и профилактичен преглед.

Специално участие в откриването на кампанията взе и д-р Настя Ненова- Балаценко, специалист по образна диагностика към МБАЛ Надежда, която информира дамите как да си правят самопреглед и апелира към задължителен годишен преглед при специалист.

 

Какво е реЦИЦлиране?

От 1-ви октомври в салона на Bra Clinic има кош за стари сутиени. Единственото, което трябва да направиш, е да донесеш и изхвърлиш своя стар, неудобен сутиен (зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите). Всяка дама, дарила сутиена си като част от кампанията, ще получи отстъпка от 10лв. за закупуването на нов сутиен от Bra Clinic в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация.

Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране

След кампанията всички събрани сутиени ще бъдат предадени за рециклиране. Събраните средства от рециклирането на сутиените ще бъдат предоставени на фондация „Нана Гладуиш - Една от 8“, която Bra Clinic подкрепя тази година. Средствата от тази инициатива, както и от събраните пари от дарителските кутии, разположени в салоните на Bra Clinic в Serdika Center и в Paradise Center, ще бъдат използвани за благотворителните каузи и проекти на фондация „Една от 8“. 


Виж ощеНово в Cosmo