Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Безупречен грим с Estee Lauder

 

Оценка: (0/5)

Estеe Lauder представя новият скулптуриращ фон-дьо-тен с естествени нюанси, само сега с двойно по-устойчива формула Double Wear.

Безупречен грим с Estee Lauder

С представянето на новият Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup, фон-дьо-тен + инструмент за скулптуриране в едно. Иновативен, лесен за използване фон-дю-тен с вграден на върха гъбичка, която разпределя равномерно количеството, като лицето става гладко и порцеланено и чрез новата вградена гъбичка оформя и подчертава линиите на лицето.

Характеризира се с незабавна хидратация при нанасян, като безпроблемно заличава несъвършенствата, за да завърши с гладка, безупречен, със сияен блясък кожа. Докоснете, полирайте и блиндирайте за перфектен телесен цвят. Новият Double Wear lightweight с течна формула придава ефект на „втора кожа“. Това е грим, които изглежда, чувства и действа безупречно през целия ден – това е формулата, която преоткрива телесните нюанси.

Безупречен нюд финиш

Кендъл Дженър и нейният порцеланов тен неслучайно са рекламни лица на фон дьо тена Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup.
Кендъл Дженър и нейният порцеланов тен неслучайно са рекламни лица на фон дьо тена Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup.

Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup предлага брилянтно невидимо покритие за бляскав финал с безупречна и здрав вид на кожата, което издържа до 8 часа. При употреба фините линии и бръчки веднага намаляват, докато цвета на кожата се изравнява и хидратира. Ключовите съставки са:

  • ♦ SkinSync Complex - силен разтвор с подхранващи липиди и масла - Бразилски Muru-Muru и Linoleic киселина, които моментално се разтапят при контакт с кожата, като създава изключително естествен вид на кожата с усещане за мекота.

  • ♦ Quench Complex - Обогатен с натриев хуалуронат и естествено добавени растителни и плодови екстракти, за да помогнат на кожата да привлече и задържи влагата през целия ден.

  • ♦ Glow Enhancing Optics - Добавка на луксозен минерал, който включва в себе си Злато и Южна морска перла, което помага да се подобри външния вид на кожата и разкрие сияйния й тен.

  • ♦ С меки нотки на Жасмин и Роза , които придават свежест и усещане за чистота.

Повече от грим

Апликаторът с форма на фина гъбичка служи за равномерното нанасяне и скулптуриране на линиите на лицето, може лесно да бъде отделено от основния контейнер за редовното му почистване.
Апликаторът с форма на фина гъбичка служи за равномерното нанасяне и скулптуриране на линиите на лицето, може лесно да бъде отделено от основния контейнер за редовното му почистване.

Фон дьо тенът действително е изпреварил времето си. Уникалният стик променя размера си на базата на количеството останало в тръбичката, така че винаги да имаш информация, когато е дошъл момента да се замени.

Нанасяй с няколко прости стъпки:

Лицето ти ще обикне кремообразната текстура.
Лицето ти ще обикне кремообразната текстура.

  • ♦ Завърти – издърпай златната капачка и бавно завърти основата, докато първата капка на фон дьо тена се появи на върха на гъбичката – апликатор. Ако твърде голямо количество се появи на повърхността, завърти основата в обратна посока, за да спреш потока и върнеш ненужното количество обратно в контейнера.

  • ♦ Докосни – нанеси с нежни потупващи движения, като нежно разнесеш количеството фон дьо тен около всички секции на лицето – носът, скулите , брадичката и челото. При желание може да нанесеш единствено в зоните, където искаш да прикриеш несъвършенствата.

  • ♦ Скулптуриране – разнеси нежно поставеното количеството с леки кръгови движения, като използвай леки потупвания, за да се разнесеш равномерно количеството по зоните, където искаш да подчертаете линиите на лицето, като започнеш от центъра на лицето и завърш навън към скулите.


Виж ощеНово в Cosmo