adidas ни подготвя за есен/зима 2011

adidas покани фешън блогъри, журналисти, стилисти, модни и спортни редактори от водещите медии в страната на официално представяне на есенно-зимната колекция на марката.

adidas покани фешън блогъри, журналисти, стилисти, модни и спортни редактори от водещите медии в страната на официално представяне на есенно-зимната колекция на марката. Събитието се състоя в Adi’s Cook & Book club, където професионални танцьори атрактивно представиха най-новите предложения за следващия сезон.



Всички имаха възможност да се докоснат до емблематичните продукти от двете основни линии на adidas - Sport Performance и Оriginals.

Sport Performance представи новите футболни adipower Predator продукти и звездата за сезон есен/зима 2011 в мъжката колекция за тренировки adidas TechFit.
 
Революционната колекция adidas TechFit дава сила, бързина и сръчност на спортистите. Енергийните ленти от термопластичен полиуретан (TPU), които се използват в adidas TechFit Powerweb, са предназначени за професионални спортисти и спомагат за подобрение на скоростта и силата. TPU лентите в технологията adidas TechFit Powerweb, са поставени на стратегически места като кръста и раменете, за да влияят на основните мускулни групи. Други важни характеристики на adidas TechFit колекцията са специалния начин за безшевна изработка, специализирания плат Lycra Power и вентилационната функция ClimaCool.
 
Наскоро фенклубът на adidas TECHFIT се увеличи и с футбулната звезда Нани, който се присъедини към впечатляващия списък от атлети, включващ и невероятния Как. Всички те носят най-новите облекла за спортна подготовка, състезания и възстановяване, създадени въз основа на компресиращата adidas технология.

Изработен със светлоотразителни елементи, ярко синият TECHFIT Top предлага динамично графично изпълнение, специален модел следващ движенията на тялото и намалено движение на материята, за да избегнеш показа на корема докато се упражнявате. Също така той има изключително меки шевове за допълнителен комфорт.

Представени бяха и новите футболни обувки adizero F50 Micoach, чиито дебют бе направен от Лео Меси по време на приятелския мач между Аржентина и Нигерия в Будапеща на 6-ти септември 2011. аdidas ни изненада отново като създаде първите интелигентни футболни обувки със собствен ум. Обогатени с miCoach SPEED_CELL ™, adizero F50 са не само най-бързите обувки на планетата, но и най-умните. MiCoach SPEED_CELL ™ улавя 360 градосово движение и измерва ключовите показатели за изпълнение, включително скорост, средна скорост (запис на всяка секунда), максимална скорост (запис на всеки пет секунди), брой на спринтове, изминато средно разстояние, разстояние с най-високи нива на интензивност и време и брой крачки. Паметта в обувката съхранява всичките ти данни по време на игра или тренировка до седем часа и след това пренася безжично данните от терена на твоя таблет, PC или MAC.
Данните можете да споделиш с приятелите си във Фейсбук, да се забаляваш и да се съравновавате по между си или дори и с най-добрите adidas професионални играчи като Лео Меси, тъй като и те споделят личните си резултати. Данните магат да бъдат качени и в плановете за обучение на интернет страницата на miCoach, изградени на базата на лични програми за тренировки, които miCoach технологията създава специално за даден потребител.

Революцията ще продължи и през 2012 г., когато ще можеш да играеш miCoach футбол онлайн видео игра, използвайки твоите собствените реални способности.

аdizero F50 включва и други ключови adidas технологии, като Sprintweb, Sprintskin и Sprintframe.

Originals  колекцията показа свежи и вълнуващи продуктови оферти за любителите на стрийт модата, представяйки малки серии от продукти в рамките на основната си колекция. С нови предложения се завръщат ключови модели като MEGA и лайфстайл серията ST, вдъхновена от скейтърите.

Колекцията е допълнена и със специални дамски модели, както и с подходяща селекция от продукти за студения зимен период. Модерните класически и всекидневни облекла от колекцията за сезон есен / зима 2011 са широко разпространени и предлагат по нещо за всекиго. adidas Originals ще изненада феновете си с инновативни и сезонни продукти, които ще се допълват с нови модели всеки месец.

След световния си дебют в началото на 2011, специалната концепция за обувки MEGA навлиза в своя втори сезон, като предлага по-голямо разнообразие от модели и технологии и се разширява в две отделни линии adidas Originals Blue и adidas Originals by Jeremy Scott. MEGA предлага високотехнологични-лайфстайл обувки, създадени за съвременната младеж. Разработена, за да предлага модерен, всекидневен стил, линията MEGA съчетава технически детайли със стилна привлекателност, като издига на по-високо ниво автентичните технологии на adidas. През сезон есен / зима 2011 adidas Originals представя нови версии на MEGA Torsion: MEGA Torsion Flex предлага най-леката и гъвкава до момента версия на технологията Torsion и гарантира изключително удобство и мекота при стъпване.

Вдъхновена от скейтърите, лайстайл серията adidas Originals ST е предназначена за съвременния алтернативен млад клиент. През сезон есен / зима 2011 линията разширява своя весел и експресивен дизайн с включването на модели за зимни и активни спортове. Обръщайки се към младия, активен, лайфстайл клиент, серията предлага смели цветове, игриви графики както и технологични детайли. При обувките класическите силуети са допълнени с елементи от скейтърския стил.

През този есенно-зимен сезон 2011 adidas Originals продължава да предлага дамска серия от облекла, обувки и аксесоари, изработени така, че да отговарят на разнообразните стилове и нужди на съвременните жени. Серията включва разнообразие от продукти, които могат да задоволят вкусовете на всяка жена - от дамите, които търсят перфектната класическа градска визия и нещо спортно, до по-изящните и женствени силуети.

Изтънчен акцент на събитието придадоха  колекциите adidas by Stella McCartney и adidas Porsche Design Sport.



adidas by Stella McCartney навлиза в сезон есен / зима 2011 с колекция от изискани, изчистени и модерни облекла. Седемте категории са създадени като перфектна комбинация от женственост и мъжки детайли, придаващи силен дух на увереност. Вдъхновена от модните силуети, предлагани от световно известните модни дизайнери, линията adidas by Stella McCartney продължава да е новатор в сливането на стил и авангардни технологии. Този сезон, заедно с най-новите серии от Winter Sports, Running, Yoga и Tennis, колекцията предлага също и категориите Weekender (облекла за отдих), Golf (за голф), Studio (за тренировки) и Seamless Underwear (безшевно бельо).

adidas Porsche Design Sport е едно сътрудничество между бранда adidas и Porsche Dеsign. Стартирала през 2006 г. Porsche Design Sport колекцията обединява в едно техническите постижения с едно присъщо обвърване към изискания стил. Гамата от луксозни спортни облекла използва най-модерните в индустрията технологии заедно с луксозни, първокласни материали, детайли подчертаващи изпълнението и безупречна изработка. Стилна, но едновременно с това и скромна, небрежна но и технически издържана, колекцията Porsche Dеsign Sport поставя началото на една нова ера на технически луксозни спортни облекла. Всеки продукт е с подобрен дизайн от предходните колекции, но запазва изчистеният и авангарден дизайн, присъщ за колекцията.

Етикети: дрехи , мода