Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Здрасти, хайде да правим секс!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Той те кани още на второто изречение да се гмурнете между чаршафите за един страстен и неповторим секс. Как да реагираш, ако не си на същото мнение?

Здрасти, хайде да правим секс!

Жените често се разочароваме, когато в сайт или в приложение за запознанства мъжът на секундата след като е разбрал името, им предлага да преминат по същество – към секса. Защо обаче се случва това и как да се отнасяш към подобно отношение?

Кой е най-голям флиртаджия сред зодиите и в какво се крие майсторството му

Как флиртуват различните зодии онлайн

►►►Получи това, което искаш от онлайн срещите?

Какво да направиш, ако не желаеш да развиваш отношенията си в бързо темпо?

Защо става така?

Една от причините за подобно мъжко поведение може да е твоят профил. Както в живота посрещат по профила, така и запознанството стартира с разглеждане на профила ти! Ако си посочила в „цел на пребиваване“ запознанство, секс, флирт, то „умната“ онлайн система ще те захвърля към мъже, които имат сходни цели. Но защо да не отбелязвам „флирт“ – ще ни попиташ ти.

Здрасти, хайде да правим секс!

Цялата работа е там, че между мъжкия и женския флирт разликата е колкото разстоянието от луната до земята. Женският флирт е нещо от рода на художествена гимнастика, красиви движения с лента, пърхане и усмивки. Докато мъжкият е един вид футбол, с безкомпромисно желание да вкара гол.

Затова най-добре не посочвай нито флирт, нито секс в целите си, ако си настроена сериозно. Пиши направо „с цел брак“.

►►►"Да" и "Не" в онлайн флиртовете

Втората причина е огромният избор. В момента в сайтовете за запознанства има милиони хора – и да намериш „своето“, наистина е сложна работа. Който и да е мъж или жена, ако се занимава с търсенето на половинка, то той или тя преглежда десетки профили всеки ден. Чатовете започват почти еднакво, примерно така: „Здрасти. Какво правиш? Как върви животът?“

Това, разбира се, уморява, затова много мъже веднага преминават към съществения въпрос.

Здрасти, хайде да правим секс!

Струва си обаче да отбележим, че мъжете и в реалния живот оценяват жените от гледна точка на потенциална сексуална партньорка. Това е абсолютно нормален ход на мисълта, но ако в метрото, или на партито в дома на приятелката ти той е скован и притеснен по някаква причина, то в интернет се чувства къде-къде по-свободен и безнаказан.

Така че убеждението ти, че в социалните мрежи и в сайтовете за запознанства мъжете са едни, а в парка и на улицата – съвсем други, е тотална заблуда. Мъжете навсякъде са еднакви.

Какво да правиш?

Първо, се научи да реагираш спокойно на предложенията за секс. Ако този мъж категорично не ти харесва, блокирай го, без да имаш каквито и да морални угризения.

Ако все пак той ти харесва, но искаш първо да те ухажва, то кажи му, че не си против секса, но няма да се разсърдиш първо да се видите на по питие.

Само не влизай в дълъг чат разговор за секса – мъжът може да се окаже онлайн маниак, който изобщо няма нужда от секс на живо с жена.

Здрасти, хайде да правим секс!

Какво търсят мъжете на сайтовете за запознанства?

Кратко проучване по родните сайтове за запознанства показва, че около 6 милиона (в това число и немалко чужденци) имат желание да се „сприятелят“ с жена, а 3 милиона – да излизат по срещи. Да намерят жена за връзка се стараят около 4 милиона, секс търсят – 3 милиона. За брак и семейство са се регистрирали около 2 милиона, а за лекомислен флирт – само 2 милиона. Да си чатят тук са по-малко от милион, а за компания в пътешествията – едва 400 хиляди.

Съгласи се, че тези цифри обнадеждават. Сред милионите, търсещи половинка онлайн, ти имаш голяма вероятност да срещнеш този, който търси точно теб!


Виж ощеНово в Cosmo