Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Какви са причините жената да прави секс с партньора си от жал. Ти си готова да прибереш мокро кутре от улицата и разстроен мъж в леглото си? Разбира се, не всички са такива! Но, този феномен съществува. Секс от жал? Ето и главните причини, заради които се стига до него.

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

Виж кои са позите зе секс (без секс) в галерията долу

5 пози за секс (без секс)

Благотворителност

Има и такива жени, които като видят нещастното лице на мъжа, на когото са отказали, веднага омекват и са готови на всичко, само и само той да престане да страда (това е същата история като с женските сълзи).

„Нищо няма да ми стане, но пък на него ще му е добре.“

Но това не си е работа. Чувала ли си мъже да казват: „Ако бях жена, щях да съм бременна през 9 месеца“. Това са отнася точно за тези с „голямото и добро“ сърце.

►►►Моментите, в които той не желае да прави секс.

Съжалява ме, значи ме обича

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

А хрумвало ли ти е, че е точно обратното? Когато жената обича, може да съжали някого, но когато отношенията са построени единствено върху съжаление – те са краткотрайни и пагубни.

По този начин ти унижаваш мъжа, правейки го слабак, който се превръща в маймуна, само и само да спи с теб.

Майчински инстинкт

Звучи отвратително, но е факт. Този феномен се обяснява с това, че всяка жена (или почти всяка) е една бъдеща майка, която иска да утеши, прегърне и успокои своето „дете“. Само че с времето на мъжа ще му омръзнат тази отношения и той ще потърси истинска жена, която ще вижда в него истинския мъж и която няма прекалено много да се грижи за него като квачка за малко пиленце.

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

Още един + за съдбата

Чувала ли си истории за приятелки, които са лишили от девственост смотан милионер на горещо парти? Може би си чувала, макар и не често. Но, все пак...

А след тази прекрасна вечер той се е превърнал от гъсеница в пеперуда и е хукнал да ухажва пчеличките в градината.

Още по-лошо, ако тази твоя позната се е помислила за спасителка и е разказала на всички за „доброто си дело“.

Слабостта привлича

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

Има такава категория жени, които си мислят, че е секси да са до слаб и безпомощен мъж, на когото е необходима подкрепа и силно женско рамо. Ти си красива, млада, умна и добра и разликата от теб до него е от земята до небето. Но си решила да правиш секс с този мъж и да повдигнеш малко самочувствието му.

Истината е, че за такива жени е като наркотик да правят секс със слаби мъже, които по никакъв начин не могат да ги имат. Те изпитват блаженство.

Партньорство

Защо спиш с него? Защото ми е жал!

Постепенно сексът от жал преминава в партньорство. А ти ще се чудиш постоянно защо доскоро той се е опитвал да те зарадва, подарявал ти е подаръци, водил те е на кино, на ресторант и на екскурзии, а сега иска от теб единствено секс... И когато не го получи – се цупи. Ами, просто е – той се възполозва от жалостивостта ти. А и защо да се напъва, като може просто да се оплаче от живота и ама ще скочиш в леглото му? Ти на свой ред ще си мислиш, че щом правиш секс с него от съжаление, той ти е длъжен. А до къде ще доведат подобни отношения, е излишно да ти разказваме.

Тка че вместо да правиш глупости, а по-добре поиграй на Lady Popular с нас :)


Виж ощеНово в Cosmo