Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо се къса презервативът?

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ау, стана нещо непланирано! Презервативът се е скъсал. Или е останал вътре в теб.

Защо се къса презервативът?

 Без паника. Изясняваме причините и чертаем план на действие.

Какво да направиш, когато се скъса?

Ако латексното изделие се е скъсало, остава ти само да го свалиш. Но ако по пътя се е изплъзнало, ще трябва да бъде намерено и измъкнато. Легни по гръб, с колене плътно към гърдите, и нека този, който го е загубил, да го намери и извади. Или седни и сама го измъкни с показалеца и средния пръст. Не е толкова сложно и страшно, колкото звучи.

Секс пози според неговата зодия


Защо става така? 

Скъсал се е защото...

...е с изтекъл срок на годност.

...скъсала си опаковката със зъби и заедно с нея си захванала и което не трябва.

...нямали сте нормален лубрикант и сте използвали масло или крем, а от мазнината латекса губи своята еластичност и се къса.

...ти (или той), слагайки презерватива, си забравила да натиснеш с палци краят му, и така там се е образувал мехур с въздух, и от вашите движения презерватива е изхвърчал като балон.

...решила си, че с два презерватива е по-сигурно и безопасността е двойна. Точно обратното се получава. Те се късат от триенето един в друг.

Какво да направиш, за да получиш оргазъм

Изгубил се е защото....

...много късно сте го поставили на вече овлажнения пенис и той се е изхлузил.

...бързали сте и не сте го развили до края.

...любовникът ти не го е придържал с ръка когато го е изваждал след финала, и така затегнатия по време на ерекцията презерватив, се е разхлабил след оргазма.

 

Секс трикове за горещ секс

План за действие

А)
Най- доброто, което може да се направи, ако се скъса презервативът, е на следващия ден да отидеш при гинеколог. Той ще прецени дали да ти предпише хормонален или нехормонален контрацептивен метод. Но често се случва, гинекологът ти да няма свободни часове на другия ден и тогава минаваш на план Б.

 

Б)
Отиваш в аптеката и искаш спешна контрацепция, ще те разберат. Всичко това трябва да стане не по-късно от 72 часа след аварията.

Спешните мерки се взимат в първите часове. Измиване и промивки не вършат работа.
Спешните мерки се взимат в първите часове. Измиване и промивки не вършат работа.

Как да предотвратиш заразяване, ако се е скъсал презервативът

Всякакви промивки са излишни, особено такива, с вещества, съдържащи хлор. Те могат да доведат до дисбактериоза. Затова трябва да се консултираш с венеролог, който се занимава с лекуване на инфекции, а не гинеколог.

 


Виж ощеНово в Cosmo